Yol Tepkisi

Ömerli İlçesi arasındaki yol üzerinde bulunan Hop Geçidi'ndeki 2 kilometrelik kısmın 7 yıldır tamamlanmamasına, aynı yol üzerinde bulunan Yeşilli İlçesi Belediye Başkanı Ak Partili Hayrettin Demir ve burayı kullanan sürücüler tepki gösterdi.

Haberler 13.09.2017 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardini Batman ve rnaka balayan Ömerli lçesi karayolu üzerinde bulunan Hop Geçidindeki 2 kilometrelik yolun 7 yldr bitirilmemesine ayn yol üzerinde bulunan Yeilli Belediye Bakan Hayrettin Demir tepki gösterdi. AK Parti ilçe kongresinde konuan Bakan Demir, kongrede hazr bulunan AK Parti Mardin Milletvekilleri Orhan Mirolu ve Ceyda Bölünmez çankrya seslenerek, unlar söyledi:

7 YILDIR BTMEYEN YOL

ki kilometrelik Yeilli Hop Geçidi yol çalmas 7 yl oldu. Ben Orhan Mirolu ve Ceyda Bölünmez çankrdan unu talep edecektim. l Bakanmz, bizi hepimizi aln. Eylemse eylem, barmaksa barmak, isyansa isyan bu sorunu çözelim artk. O doal güzelliimizi nasl tahrip ettiini görüyorsunuz. Yedi yldr orada çile çekiyor vatandamz. Oras ehirleraras bir yol. Bu nasl bir mantk anlayamyorum. Ben unu söylüyorum. Diyarbakrda bir karayollar bölge müdürü var, sanki Mardin düman. Kardeim oraya 5 tane daha i makinesi koy. 10 tane daha kamyon koy. Hem trafik yönünden tehlikeli, hem doal güzelliimizi yok ediyor, hem de sabahtan akama kadar benim insanm burada toz yutuyor. Bu rezalete son vermemiz lazm. Onun için bu Yeilli lçemizin bir meselesinden ziyade bölgenin ve tüm Türkiyenin bir meselesi olarak görelim. Ve bakn arkadalar iki kilometreye hepiniz ahitsiniz. 2 kilometreyi devlet karayolu 7 senedir bitiremiyor. Sizden affnza snarak bunu Türkiye gündemine tamak için her eyi yapmaya hazrm. Bunun kavgasn balatacam sayn vekilim. Bunun ad rezaletse, bu rezaletin gömleini giyeceim. Artk oraya gidemiyoruz. Vatandaa her gittiimizde bunu yüzümüze vuruyorlar.

KESKN VRAJLI YOL

Büyük bir bölümünü keskin virajlarn oluturduu karayolunda uzun zamandr trafik aknn tek yönlü olarak verilmesi, kazalara da davetiye çkarrken, sürücüler bitirilemeyen yola tepki gösterdi.

Sürücü Ahmet Damar, Türkiyenin her yerinde duble yollar, viyadükler, tüneller yaplyor. Karayollarnn ülke genelindeki bu çalmalar takdire ayan. Ancak Hop Geçidi-Yeilli arasndaki 2 kmlik bölünmü yol çalmalar yetkililerin ve siyasilerin ilgisizlii nedeniyle 7 yldr bitirilemedii gibi, ayn zamanda yoldaki çalmalar çok yava ve plansz ilerliyor dedi.

Ana Sayfaya Git