Yolcu otobüsü şoförü, seyir halindeyken cep telefonuyla oynayıp, çekirdek çitledi

Denizli - Antalya seferini yapan yolcu otobüsünün şoförü, seyir halindeyken cep telefonundan sosyal medyaya girip, çekirdek çitledi. Yolculardan Enes Külahlı tarafından cep telefonuyla görüntülenen sürücünün zaman zaman da direksiyonu bıraktığı görüldü.

Haberler 02.10.2020 - 11:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Denizli - Antalya seferini yapan yolcu otobüsünün oförü, seyir halindeyken cep telefonundan sosyal medyaya girip, çekirdek çitledi. Yolculardan Enes Külahl tarafndan cep telefonuyla görüntülenen sürücünün zaman zaman da direksiyonu brakt görüldü.

Enes Külahl, geçen cuma günü kardeiyle birlikte Denizliden Antalya Manavgata gitmek için yolcu otobüsüne bindi. Külahl, yolculuk srasnda ise hzla giden otobüste, sürücünün cep telefonundan sosyal medyaya girdiini, bir yandan da çekirdek çitlediini fark etti. Külahl, sürücüyü cep telefonuyla görüntüledi. Daha sonra da görüntüleri otobüsün bal olduu firmaya gönderip, ikayetçi oldu. Sosyal medyada da paylalan görüntülerde, ad örenilemeyen oför, seyir halindeyken bir eliyle direksiyonu tutup, dier eliyle cep telefonundan internete giriyor, çekirdek çitleyip, zaman zaman direksiyonu brakyor.

OLACAK EY M?

Enes Külahl, kardeiyle birlikte Denizliden otobüse bindiklerini anlatarak, Seyir halindeyken otobüs oförünün cep telefonuyla oynadn fark ettik. Sosyal medyada dolanyordu. Uzun süre bu ekilde devam edince görüntüsünü çekip, Twitter üzerinden firmaya gönderdim. Plaka ve sefer bilgisini de ilettim. oförün bizi ve trafii tehlikeye attn söyledim. Bir süre sonra dönü yapp, ilgileneceklerini anlattlar ama bir sonuç çkmad dedi.

Enes Külahl, Antalya Otogarna geldiklerinde oförle tartp, baka bir otobüsle Manavgata döndüklerini ifade etti.

Ana Sayfaya Git