Yolcu uçağında hareketli anlar

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kıbrıs'a gitmek için kalkış hazırlıklarını yapan özel bir hava yolu şirketine ait yolcu uçağında hareketli anlar yaşandı. ‘Ben FETÖ’cüyüm ve uçağı patlatacağım’ diye bağıran ardından da gözaltına alınan Nikar D. adliyeye sevk edildi.

Haberler 19.12.2019 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edinilen bilgiye göre saat 06.45te Sabiha Gökçen Havalimanndan Kbrsa gitmek için kalk hazrlklar yapan yolcu uçandaki kadn bir yolcu, barmaya balad. Yüzü kapal olan kadn yolcu, Ben FETÖcüyüm ve uça patlatacam diye bard. Kadn yolcu uçaktan indirilerek uçakta bomba aramas yapld. Aramalarn sonucunda herhangi bir olumsuzlua rastlanmaynca uçak rötarl olarak hareket etti.

Nikar D. adl kadn gözaltna alnrken uçaktaki o anlar cep telefonu kameralarna saniye saniye yansd.

ADLYEYE SEVK EDLD

Sabiha Gökçen Havalimanndan Kbrs Ercan Havalimanna gitmek için kalk hazrlklar yapan özel bir havayolu irketinin uçanda olay çkartan Nikar D. adliyeye sevkedildi.

Edinilen bilgiye göre, sabah 06.45te Sabiha Gökçen Havalimanndan Kbrs Ercan Havalimanna gitmek için kalk hazrlklar yapan özel bir havayolu irketine ait uçakta bulunan Nikar D. adl yolcu Ben FETÖcüyüm ve uça patlatacam diye bard. Uçaktaki görevlilerin bildirmesi üzerine polis, Nikar D.yi gözaltna ald. Nikar D. daha sonra Anadolu Adalet Sarayna sevk edildi.

Ana Sayfaya Git