Yolcular tek şoförle yola çıkan otobüsü polise şikayet etti

Mardin’den İzmir’e gitmek üzere yola çıkan bir seyahat firmasına ait otobüste yolculuk yapan 40 yolcu, 6 saatte geldikleri Şanlıurfa’da muavini olmayan su ve klima hizmeti verilmeyen tek şoförlü otobüsü polise şikayet etti. 1453 kilometrelik yolu tek şoförle gitmeyi planlayan firma ile şoföre, polis 2 bin 900 TL para cezası kesti.

Haberler 13.09.2018 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinden otobüse binen 40 yolcu, hareket ettikten bir süre sonra otobüste firmann ismi olmad, düük modelli bir otobüs olduunu son anda fark etmelerine ramen otobüse binerek yola çkt. Yaklak 2 saatlik Mardin-anlurfa yolunu 6 saatte kat eden otobüste bulunan yolcular, klimas ile televizyonu çalmayan, muavini olmayan ve tek oförle seyahat ettiklerini görünce duruma isyan etti.

TEK OFÖRLE YOLCULUK

Bunun üzerine ikayetlerini oföre bildiren yolcular, muhatap alnmamalar üzerine anlurfa Karaköprü giriinde polisi arayarak, 35 ADV 627 plakal otobüsü ikayet etti. Yolcularn tepkisine daha fazla dayanamayan otobüs oförü terminale girmeyerek yolcular yol kenarnda indirdi. Bu srada ikayet üzerine olay yerine gelen polis kaldrm üzerinde oturan yolcular görerek otobüste yapt incelemede 1453 kilometrelik yolu tek oförle yol almay ve yolcularn hizmet almnn taahhüdünü yerine getirmedii gerekçesiyle oför ve firmaya 2 bin 900 TL para cezas kesti.

K SAAT BEKLEDLER

anlurfada yaklak 2 saat boyunca bekleyen ve madur olan yolculara, polisin firma yetkilileriyle yapt görümelerin ardndan Gaziantepten baka bir otobüs gelecei bildirildi. Bunun üzerine dier otobüs anlurfadan ayrld. 40 yolcunun hayat tek oförle bal olduunu ifade eden yolcular ise seyahat firmasna ayrca dava açacaklarn kaydetti.

Ana Sayfaya Git