Yolunda din değiştirmişti! Tuğçe Kazaz'ın Yunanlı eski eşi, oyunculuğu bıraktı evlendi

Manken Tuğçe Kazaz'ın eski eşi Yunanistanın tanınan isimlerinden olan Yorgos Seitaridis evlendi. Tanıştıktan sonra evlenme arefesinde Tuğçe Kazaz dinini değiştirmişti. Büyük bir aşk yaşayan Tuğçe KAzaz Yorgos Seitaridis evliliği çok uzun sürmemiş ve Kazaz yurda ayrılmış olarak geri dömüştü.

Haberler 30.07.2017 - 18:51 Son Güncelleme : 30.07.2017 - 23:20

Manken Tuçe Kazazn eski ei Yunanistann tannan isimlerinden olan Yorgos Seitaridis evlendi. Tantktan sonra evlenme arefesinde Tuçe Kazaz dinini deitirmiti. Büyük bir ak yaayan Tuçe KAzaz Yorgos Seitaridis evlilii çok uzun sürmemi ve Kazaz yurda ayrlm olarak geri dömütü. O dönemin en çok onuulan konusu olan bu evlilik de din deitiren Tuçe Kazaz bir de ayinlerde çekilen fotoraflarn paylayordu. Sorasnda boandlr ve konu kapand

Yorgos Seitaridis Yunanistanda son dakika evlendii haberi duyuldu.

OYUNCULUU BIRAKIP ARICILIK YAPIYOR

Türkiyeye adn 2005 ylnda Tuçe Kazazla yapt evlilikle duyuran Yunan oyuncu Yorgos Seitaridis yeniden evlendi. Bir süredir iliki yaad Olga Thanasia ile kilise düünüyle evlenen Seitaridis, geçen yl oyunculuu brakp Merousi isimli küçük bir köye tanm ve arclk yapmaya balamt. çift, o köyde bulunan küçük bir kilisede nikh kyd.

Bir dönem podyumlarda frtna gibi esen manken Tuçe Kazaz, uzun bir aradan sonra Bodrumda ortaya çkt. Tatil sezonunu açan Kazazn denize ortla girmesi dikkatlerden kaçmad.

Tuçe Kazaz, önceki gün i arkada Enis Timuçin ile Gölköyde bir otelin plajnda objektiflere takld.

DENZE ORTLA GRD

Son dönemde gündeme dair açklamalar ile dikkat çeken Kazaz, gün boyu Timuçinin çocuu ile ilgilendi. Eski manken bir ara scaktan bulanrken denize ortla girmesi dikkat çekti.

KEYF YERNDEYD

Uzun süre denizde kalan Kazazn neeli hali gözlerden kaçmad.

Ana Sayfaya Git