Yorgun düşen hemşireye teşekkür

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'de gün boyu Covid-19 aşısı yaptıktan sonra "Bu kız bugün 224 kişiye aşı yaptı" mesajı ile fotoğrafını paylaşan Sabire Elen'e, "Aşı yapan ellerinize sağlık. Bu fedakârlıklar unutulmayacak" diyerek, teşekkür etti.

Haberler 17.06.2021 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

zmirde semt polikliniinde görevli hemire Sabire Elen, rekor doz alamann yapld dün, Twitter hesabndan, Bu kz bugün 224 kiiye a yapt mesaj ile yorgun halde çekilen fotorafn paylat. Elen ardndan, Oturduum yerdeki semt polikliniine görevlendirildim. Bugün de bilmem kaç kiiye a yaptm için u an herkesin yüzü tandk geliyor. Hatta biraz önce trafikteki aracn birisi korna basp bana el sallad. Muhtemelen bugün aladm kiilerden biriydi. Ünlü oldum galiba paylamnda bulundu.

YORGUN DÜEN HEMRE

Bakan Koca, hemire Elenin mesajlarn paylaarak, a ekiplerine teekkür etti. Bakan Koca mesajnda, Bu kz bugün 224 kiiye a yapt A ekibinden bir arkadamz dün böyle bir tweet atm. Ardndan, u duygusunu paylam: Son günlerde o kadar çok a yaptm ki, dar çknca herkesin yüzü tandk geliyor. A yapan ellerinize salk. Bu fedakrlklar unutulmayacak ifadesini kulland. Bakan Kocann paylam üzerine hemire Elen, Teekkür ederim Sayn Bakanm. Hep birlikte bu günlerin üstesinden gelmek için çabalyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git