Yüksekova son dakika kahreden haber

Hakkari Yüksekova'da yine yüreklere kor düştü. 3 şehit haberi son dakika duyuruldu.

Haberler 29.09.2016 - 11:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hakkari Yüksekovada mevcut çatışmalarda bir can yakıcı haber daha duyuldu. 3 korucunun şehit düştüğü açıklandı. HAKKARİnin Yüksekova İlçesinde nöbet tutan geçici köy korucularına PKKlı teröristler tarafından ateş açıldı. çıkan çatışmada 3 köy korucusu şehit oldu.

Yüksekovaya bağlı Büyükçiftlik Beldesinde mevzilerde nöbet tutan geçici Köy korucularına bu sabah saatlerinde bir grup PKKlı terörist tarafından ateş açıldı. çıkan çatışmada 3 köy korucusu şehit olurken, bölgede PKKlı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlatıldı.

KORUCULAR İŞ MAKİNLARININ GÜVENLİĞİNİ SAĞLIYORDU

Sabaha karşı saat 04.00 sıralarında şehit olan köyü korucuları Ömer Özbiçen, Kemal Özbek ve Rıfat Dilcenin, Yüksekova İlçe merkezine 40 kilometre uzaklıktaki Büyükçiftlik Beldesi Yeniışık Köyü Yukarı Olukbaşı mezrasında nöbet tuttukları, aynı zamanda burada İl Özel İdaresine bağlı yol çalışması yapan iş makinalarının da güvenliğini sağladığı belirtildi.

Şehit korucuların cenazeleri Yüksekova Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, bölgede hava destekli başlatılan operasyon sürüyor.

Ana Sayfaya Git