Yürek yakan kaza; 4 ölü!

Siverek ilçesinde takla atan araçta bulunan 3'ü kardeş 4 çocuk hayatını kaybetti. 3 kardeş ile kuzenlerinin cenazeleri, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Haberler 25.10.2021 - 00:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siverek ilçesinde, 17 yandaki ehliyetsiz sürücünün kulland otomobilin arampole devrilmesiyle meydana gelen kazada sürücü, 2 kardei ve 1 kuzeni hayatn kaybetti. 3 karde ile kuzenlerinin cenazeleri, gözyalar içinde topraa verildi.

Kaza, önceki gün 16.00 sralarnda Siverek-Viranehir kara yolunun 25inci kilometresinde meydana geldi. ddiaya göre, slahiyeden Siverekteki yaknlarna gitmek isteyen ve ehliyeti olmayan Ümit Safi idaresindeki 63 B 0561 plakal otomobil, çatak Mahallesi yaknlarnda sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu takla atarak arampole devrildi. Kazada sürücü Ümit Safi ile araçtaki kardeleri Abdusselam Safi (14), Muhammed Safi (4) ve kuzenleri Eyyüp Ensar çetiz (9) yaraland.

KURTARILAMADILAR

Yarallar, ihbar üzerine kaza yerine gelen salk ekipleri tarafndan Siverek Devlet Hastanesine kaldrld. Yarallardan Muhammed Safi, dün akam hayatn kaybetti. Bu sabah da Abdusselam Safi, Ümit Safi, Eyyüp Ensar çetiz doktorlarn tüm müdahalesine ramen kurtarlmad. 3 karde ile kuzenlerinin cenazesi, öle vakti klnan cenaze namaznn ardndan gözyalar içinde topraa verildi.

Ana Sayfaya Git