Yürekleri dağlıyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden 6 kişiden Savaş Bayram ve Aysun Er'in evlilik hazırlığı yaptığı belirlendi.

Haberler 05.08.2020 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Piknik için kiyaka Dalar Göllerba bölgesine gitmek isterken bulunduklar aracn uçuruma devrilmesi sonucu yaamn yitiren Semra Varol, çimen Özçük, Meryem Renda, Evin Yazgan, Sava Bayram ve Aysun Erin ailelerinde hüzün ve yas var.

Cenazelerin ilçede defnedilmesinin ardndan aileler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamnda taziyeleri telefondan kabul etmeye balad.

GERDE YÜREK BURKAN HKAYELER KALDI

lçe Milli Eitim Müdürlüü personeli Aysun Er (31) ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun Sava Bayramn (32), yapmay planladklar düünü salgn nedeniyle erteledikleri, çeyizini hazrlayan Er ile yaamlarn birletirecekleri evi kiralayp döeyen Bayramn, normalleme sürecinin de balamasyla bayramdan sonra düün yapmay planlad ortaya çkt.

Göllerba bölgesine gittikleri piknikte hayatlarn kaybeden Bayram ve Erin cenazeleri, yan yana defnedildi.

KS DE çOK SEVLYORDU

Sava Bayramn aabeyi Fesih Bayram, AA muhabirine, bayramdan yaklak bir ay sonra düün yapmay düündüklerini söyledi.

Savan da düün için hazrlk yaptn ve kiralad evi döediini belirten aabey Bayram, öyle konutu:

Kardeim bize Aysun ile piknie gideceini söylemiti. Kaza haberini sabah örendik. Aysun ve Savan hayatn kaybettiini söylediler. Sava ve arkadalarnn gidii bizi derinden üzdü. Herkesin sevdii biriydi. Biz 7 kardeiz Sava bizim dördüncü kardeimizdi. Savan bulunduu araç tepeyi çkamad için arkadalaryla dier arabaya geçmiler. Ondan ksa süre sonra da kaza gerçeklemi. Kardeim için düün hazrl yapyorduk ama nasip olmad.

Aysun Erin kardei Yasemin Er de Aysun ile Savan okul döneminden beri süren bir arkadalklar olduunu anlatt.

Bayramdan sonra yüzük takacaklarn dile getiren Er, Aysun her eyini, çeyizini hazrlamt. Sava da evi hazrlamt ama kavumalar nasip olmad. kisi beraber ölüme yan yana yürüdüler. Pandemi olduu için bu sene evlenmelerini istemiyorduk. Ama onlar daha kötü eyler olabilir diye evlenmek istiyorlard. kisi de çok heyecanlyd. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git