Yürürken mermi isabet etti

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde arkadaşıyla birlikte kaldırımda yürürken yorgun merminin isabet ettiği genç, hastanede tedavi altına alındı.

Haberler 08.02.2021 - 00:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edinilen bilgiye göre olay, anlurfann Ceylanpnar ilçesinde yaand. Arkadayla birlikte kasaptan et aldktan sonra evine dönen Yusuf P., nereden geldii belirlenemeyen merminin karn boluuna isabet etmesi sonucu yaraland. Özel bir araçla hastaneye kaldrlan gencin vücudundaki mermi, ameliyatla çkarld. Durumu iyi olduu örenilen gencin tedavisi devam ediyor.

YOLDA YÜRÜRKEN MERM YED

Arkadayla birlikte kasaptan et aldktan sonra eve dönerken olayn yaandn söyleyen Yusuf P., Kasaptan et aldk. Kaldrmda yürürken arkadamn ve çevredekilerin bana baktn gördüm. O esnada yaralandm fark etmedim. Beni dükkann içerisine götürdüler. O zaman yaralandm anladm. Araçla hastaneye geldik. Ameliyatla kurunu çkarttlar dedi.

Hastaneye giden Ceylanpnar ehit ve Gazi Yaknlar Dernei Bakan Emrullah çiftçi, yaral gence geçmi olsun dileklerinde bulundu. Yaplan ilk incelemede merminin Suriye tarafndan gelmi olabilecei belirtilirken olayla ilgili soruturma devam ediyor.

Ana Sayfaya Git