Yürüyüş yapılacak

Batman'da "Şehitlere Saygı Teröre Lanet Yürüyüşü" düzenlenecek

Haberler 05.03.2021 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda bulunan sivil toplum kurulular öncülüünde PKKnn güvenlik güçlerine ve sivillere yönelik saldrlar yaplacak yürüyü ve basn açklamasyla protesto edilecek.

Türkiye Gaziler ve ehit Aileleri Vakf Batman ube Bakan Taha Etiz, yapt açklamada, Batmann hiçbir zaman terör destekçisi bir ehir olmadn, dün olduu gibi, bugün de yarn da Batmanllar olarak teröre kar tek ses, tek yumruk olduklarn herkese göstereceklerini bildirdi.

YÜRÜYÜ YAPILCAK

Garada ehit edilenlerin acsn bütün Türkiye gibi kendilerinin de derinden hissettiini kaydeden Etiz, bu nedenle kentteki sivil toplum kurulularyla bir araya gelerek ehitlere Sayg Teröre Lanet Yürüyüü düzenlemeye karar verdiklerini vurgulad.

Etiz, Batmann terör sevici bir ehir olmadn göstermek, terörü ve destekçilerini lanetlemek ve daha gür bir ses ile Edi Bese demek için Batmanl kardelerimizi düzenlenecek yürüyüe davet ediyorum. dedi.

Tüm vatandalarn davet edildii yürüyü, Turgut Özal Bulvar Batman Park önünde 6 Martta saat 14.00te balayacak, Atatürk Parknda yaplacak basn açklamasyla sona erecek.

Ana Sayfaya Git