Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Artvin'de konuştu

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Seçimlerde her yerde ama her yerde Zafer Partisi'nin adaylarını göreceksiniz." dedi.

Haberler 21.12.2023 - 21:24 Son Güncelleme : 21.12.2023 - 23:54

çeşitli programları kapsamında Artvine gelen Özdağ, Arhavi, Hopa, Borçka ilçeleri ile Artvin merkezde esnafı ziyaret etti.

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası ile Artvin Eğitim İş Sendikasına da ziyarette bulunan Özdağ, daha sonra Atapark Meydanında gazetecilere açıklama yaptı.

Özdağ, yerel seçimlerde Zafer Partisinin nasıl bir yol izleyeceğiyle ilgili soru üzerine, Artvin ve ilçelerinde kendi adaylarıyla seçimlere gireceklerini söyledi.

Sadece Kars ve Iğdırda şehir merkezinde aday çıkarmayacaklarını ifade eden Özdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

İlçelerde çıkartacağız. Orada vatansever bir adayı, hangi partinin adayı olur, bilmiyoruz ama kazanmaya yakın ve HDPnin bu şehirlerde kazanmasını engelleyecek adayı tüm gücümüzle destekleyeceğiz. Bunun dışında seçimlerde her yerde ama her yerde Zafer Partisinin adaylarını göreceksiniz. Sizlerden de Artvinde oylarınızdan en az bir tanesini Zafer Partisine bekliyoruz.

Özdağ, son olarak Artvin çoruh Üniversitesi çevresinde bulunun kafelerde üniversite öğrencileri ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

AA

Ana Sayfaya Git