Zengin tatilci görünümlü hırsızlar yakayı ele verdi

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde yaşayan ve hırsızlık turuna çıkan 3 kafadar, Marmaris’te yerleştikleri 5 yıldızlı bir otelde gündüz turist gibi eğlenip gece de şehirde ev soymaya başladı. Hırsızlığın işleniş şekli ve hırsızların profesyonelliği karşısında hırsızlık ekibinin ilçeye yeni geldiğini fark eden Marmaris polisi, titiz bir çalışma ile turist görünümlü hırsızları lüks otelde yakalayıp gözaltına aldı. Hırsızların 5 yıldızlı hırsızlık turu nezarethanede sona erdi.

Haberler 21.08.2020 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edinilen bilgiye göre; pazartesi günü 38 ABG 399 plakal araç ile Marmaris lçesine giri yapan 9u hrszlk 2si yama 11 ayr suçtan sabkal 20 yandaki Bilal M. le 12 ayr hrszlk suçundan sabkal 22 yandaki Murat B. ve yanlarna aldklar 24 yandaki fadl C. ile lüks bir otele yerleti.

OTEL ODASINDA YAKALANDI

Otelde ve ehirde cömertçe para harcayp lüks bir tatil yaparak zengin turist görünümü veren ekip geldikten sonra geceleri otelin çevresindeki lüks evler birer birer soyulmaya balad. Oldukça sakin olan bölgede her gün bir villann soyulduunu gören polis hrszln ileni ekli ve güvenlik kameralarna yansyan üpheli kiileri incelediinde bölgeye yeni bir hrsz grubun geldiini tespit etti. Bölgede tedbir alan ekipler hrszlarn evleri soyarken 38 ABG 399 plakal lüks arac kullandn da tespit etti.

Bugün, sabaha kar bir eve daha girmeye çalan iki kii, mahalle sakininin görmesiyle kaçarak uzaklat. lçe Asayi Büro Amirlii ekipleri plaka üzerinden çalma yaparak ahslarn bölgede bulunan lüks bir otelde konakladklarn tespit etti.

Cumhuriyet Savclnn izni ile otelde sessizce operasyon yapan polis her üç kiiyi de odasndaki yatandan ald. ahslarn üzerinde ve araçlarnda yaplan aramada çalnan altn kolye, alyans ve bilezikler ile 5 bin 285 lira Türk liras çkt. Oayda gözaltna alnan Fadl C. ifadesi alndktan sonra serbest braklrken, Bilal M. le Murat B. toplanan suç unsurlar ile birlikte adliyeye sevk edildi.

EDRNE CEZAEVNDEN çIKMILAR

Adliyeye sevk edilen iki ahsn da ksa süre önce hrszlk suçundan dolay Edirne Cezaevinden çktklar örenildi.

Ana Sayfaya Git