Zeytin Dalı bölgesinde roketatarlı saldırı: 1 şehit

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Zeytin Dalı Harekât bölgesinde teröristlerce düzenlenen roketatarlı saldırıda Piyade Uzman Çavuş Şahin Sarılmaz şehit oldu, 1 asker de yaralandı.

Haberler 05.06.2021 - 01:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakanlktan yaplan yazl açklamada, Zeytin Dal Harekt bölgesinde 3 Haziran 2021 tarihinde, teröristlerce yaplan roketatarl saldrda 1 kahraman silah arkadamz ehit olmu 1 kahraman silah arkadamz yaralanmtr. Bizleri derin bir ac ve üzüntüye boan bu olayda hayatn kaybeden aziz ehidimize Allahtan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahl Kuvvetleri ile asil milletimize basal ve sabr, yaral personelimize de acil ifalar dileriz denildi.

BAKAN AKARDAN BASALII MESAJI

Öte yandan Milli Savunma Bakan Hulusi Akar, Zeytin Dal Hareket bölgesinde ehit olan Piyade Uzman çavu ahin Sarlmaz ile ve dün Hatayda askeri aracn devrilmesi sonucu ehit olan Ulatrma Uzman çavu Necati Yatkak ile Ulatrma Uzman çavu Halit Altun için basal mesaj yaymlad. Bakanln Twitter hesabndan yaymlanan mesajnda Akar, Kahraman silah arkadalarmz, 3 Haziran 2021 tarihinde ehit olmulardr. Kahraman ehitlerimize ahsm ve Milli Savunma Bakanl mensuplar adna Allahtan rahmet; kederli ailelerine ve asil milletimize basal ve sabr dilerim ifadesini kulland.

AKSARAYA EHT ATE DÜTÜ

Zeytin Dal harekat bölgesinde teröristlerce düzenlenen roketatarl saldrda ehit olan Piyade Uzman çavu ahin Sarlmazn (24) ac haberi, Aksarayn Güzelyurt ilçesi Ihlara beldesinde yaayan ailesine verildi. 3 yllk uzman çavu Sarlmazn, 10 ay önce evlendii, düününden 15 gün sonra da birliine döndüü belirtildi.

Zeytin Dal harekat bölgesine dün akam teröristlerce yaplan roketatarl saldrda Piyade Uzman çavu ahin Sarlmaz, ehit oldu. Sarlmazn ac haberi, memleketi Aksarayn Güzelyurt ilçesi Ihlara beldesinde oturan annesi Birten ve babas enol Sarlmaza askeri yetkililer tarafndan verildi. Sarlmazn babaevine Türk bayra asld, taziye ziyaretleri yapld. 3 yllk uzman çavu olan ahin Sarlmazn, 10 ay önce Binnur Sarlmaz ile evlendii, düününden 15 gün sonra da Hataydaki birliine döndüü belirtildi. ehit Piyade Uzman çavu ahin Sarlmazn cenazesi, bugün Ihlara beldesinde topraa verilecek.

Ana Sayfaya Git