Ziynet Sali aşka susamıştı! Yeni sevgilisi ile aşk şarabı içeceğe benzemiyor

Aradığı aşkı bir türlü bulamayan Ziynet Sali'nin birlikte görüntülendiği sevgilisinin evli olduğu sosyal medya da yankılandı. Seneler var ki Ziynet Sali'nin yanında kimse görüntülenmedi. Aşka susayan Ziynet Sali'nin yeni sevgilisinin ortaya çıkması akabinde büyük bir şok yaşayacağı aşikar.

Haberler 05.08.2017 - 01:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Arad ak bir türlü bulamayan Ziynet Salinin birlikte görüntülendii sevgilisinin evli olduu sosyal medya da yankland. Seneler var ki Ziynet Salinin yannda kimse görüntülenmedi. Aka susayan Ziynet Salinin yeni sevgilisinin ortaya çkmas akabinde büyük bir ok yaayaca aikar. Artk Evlenmek istiyorum diyen Ziynet Salinin yeni sevgilisi evli

Sabahtan Bülent Cankurtun haberine göre; çkarmay planlad albüm çalmalar için sk sk Londraya giden Sali, ngilizce arksnn aranjesini ve Avrupa yapmcln Britney Spears, Mariah Carey gibi isimlerle de çalan Anthony Marshalla emanet etmiti.

En son 2013te futbolcu Hamit Altntop ile ak yaayan güzel arkcnn siyahi sevgilisi Marshalln evli ve 2 çocuk babas olduu ortaya çkt.

AK BÖYLE ORTAYA çIKMITI

Sabah gazetesi yazar Bülent Cankurt, Gönül kapsn siyahi gence aralad! balkl yazsnda, Ziynet Salinin yeni akn anlatt.

Yllardr gönül kaps kapal olan ve verdii bir röportajda Artk evlenip aile kurmak istiyorum diyen arkc Ziynet Sali, sonunda muradna ermi gibi görünüyor diyen Bülent Cankurt, unlar yazd:

BR ANDA SARMA DOLA ÖPÜMEYE BALAYINCA...

çünkü güzel arkcy, Zorlu Centerda bir erkekle gördüm. Güzel arkcnn yanndaki siyahi genç için Acaba arkada m? diye düünürken bir anda sarma dola olup öpümeye balaynca sevgili olduklarn anladm.

Siyahi gencin, nereli ve kim olduunu örenemedim ama çok mutlu olduklar her hallerinden belliydi.

En son 2013te futbolcu Hamit Altntop ile ak yaayan güzel arkc, bakalm yllar sonra bulduu bu gençle evlenip aile kurabilecek mi, yoksa hayali baka bahara m kalacak...

Ana Sayfaya Git