Zuhal Topal'la izdivaç ne zaman bitecek! İşte Topal'ın açıklaması

Evlilik programları kalkacak mı sorusu hakkında detaylar merakla beklenirken, Zuhal Topal'la dan kafalarda soru işareti beklenen açıklama yapıldı. Zuhal Topal'ın programı hakkında flaş karar verildi.

Haberler 24.05.2017 - 22:35 Son Güncelleme : 25.05.2017 - 00:50

Evlilik programlar kalkacak m sorusu hakknda detaylar merakla beklenirken, Zuhal Topalla dan kafalarda soru iareti beklenen açklama yapld. Zuhal Topaln program hakknda fla karar verildi. OHAL kapsamnda Zuhal Topal, Esra Erol ve Seda Sayann izdivaç programlarnn sonlandrlaca konusu da netlik kazand. Zuhal Topallann bitecei iddialar kesinleti. Evlilik programlarnn bitmesi ile alakal Zuhal Topal Önümüzdeki projeleri deerlendireceiz. dedi.

PROGRAM BTNCE YAPACAIM LK EY TATLE çIKMAK

Evlendirme programyla ekranlara gelen Zuhal Topal dün akam Arnavutköyde bir mekandan çkarken görüntülendi. Program kaldrlacak m sorularna Topal Program yaknda bitiyor, çok üzgün de deilim önümüzdeki projeleri deerlendireceiz ama ilk yapacam ey tatile çkmak. dedi.

EVLLK PROGRAMLARI KALDIRILIYOR

Son yaynlanan 690 sayl Kanun Hükmünde Kararname metninde geçen bir ifade, en az kamudan ihraç edilen personeller kadar gündeme damga vurdu. Buna göre televizyonlarda yaynlanan baz arkadalk programlarnn kaldrlmasna karar verildi. Metindeki bu bölüm, evlilik programlarnn kaldrld yönünde yorumlara neden oldu. Özellikle metinde geçen, Radyo ve televizyon yayn hizmetlerinde, arkada bulma amacyla kiilerin tantrld ve/veya buluturulduu türden programlar ifadesi kafalar kartrd.

Evlilik programlar hali hazrda evlenme niyetindeki gelin veya damat adaylarn buluturmak için yaynlanyor. KHKda yer alan arkada bulma ifadesinin evlilik programlarn kapsayp kapsamayaca sosyal medyada tartma konusu oldu.

Zira ayn metinde arkada bulma amacyla kiilerin tantrld ve/veya buluturulduu türden programlar ile sohbet, arkadalk ve e bulma hatlarnn ve hizmetlerinin tantmna yer veren programlar kaldrlyor.

Yani ifadelerde e bulma program ifadesi yer almyor.

RTÜK tarafndan yaplan açklamada, Radya ve Televizyon Kurulu ve Yayn Hizmetleri Hakknda Kanununda düzenleme yaplmtr. Uydu kanallarnda yaynlanan 0800 hatl arkada bulma programlarna yayn yasa getirilmitir. Bu kapsamda yer almayan evlilik programlar hakknda herhangi bir yasaklama veya düzenleme yaplmamtr denildi.

Ana Sayfaya Git