Zuhal Topal'lanın kızı Naz'ı Ali Ağaoğlu'nun yatından başka bakın nerede çıktı

Ekranların sevilen izdivaç programı Zuhal Topal'la gelin adayı Naz'ın son paylaşımı adeta yürekleri hoplattı. İşte Zuhal Topal'la da da durum bu iken cesur gelin adayı ve yaşadıkları ile devamlı gündemde kaLmaya başaran Zuhal Topal'la Naz, bikinili pozu ile adından bir kere daha bahsettirdi.

Haberler 18.07.2017 - 14:29 Son Güncelleme : 19.07.2017 - 01:59

Ekranlarn sevilen izdivaç program Zuhal Topalla gelin aday Nazn son paylam adeta yürekleri hoplatt. Geçtiimiz dönemde Evlilik programlar yayndan kaldrlacak iddialar otaya atlm ve programlarda format deiikliine gitmiti. te Zuhal Topalla da da durum bu iken cesur gelin aday ve yaadklar ile devaml gündemde kaLmaya baaran Zuhal Topalla Naz, bikinili pozu ile adndan bir kere daha bahsettirdi.

Geçtiimiz günlerde ünlü i adam Ali Aaolunun kardei Hüseyin Aaolu ile yatta görüntülenen Zuhal Topaln gelin aday Naz, sosyal medya paylamlaryla adndan söz ettirmeye devam ediyor. Instagramda 500 bine yakn takipçisi olan gelin aday, havuz banda çekilmi fotorafn ismini vermedii kiiyi hedef alarak Özendiin hayat yayorum. Sen de hala reklam karl ürün gönderiyorsun. htiyacn bir ey olursa yine de ara... nsanz sonuçta kalan yemekler, skldm kyafetler falan verim giyersin notuyla paylat. Özendiin hayat yayorum. Sen de hala reklam karl ürün gönderiyorsun. htiyacn bir ey olursa yine de ara... nsanz sonuçta kalan yemekler, skldm kyafetler falan verim giyersin notunu dütü.

AL AAOLU LE GÖRÜNTÜLEND

Ali Aaoülu, tedavisinin ardndan Bodruma dönerken, kardei Hüseyin Aaolu ise stanbuldayd. Aaolunun yannda Zuhal Topalin programyla ünlenen Naz da vard. Bayram tatilinde jet-skiden düerek iki kaburgasn kran Ali Aaolu, tedavisinin ardndan Bodruma döndü. Sevgilisi Duygu Su Gülpnarla Palmarinaya helikopteriyle ini yapan iadam, daha sonra Aga6 adl lüks teknesine bindi. Hüseyin Aaolu, önceki gün kardei Ali Aaoluna ait Aga3 adl tekneyle Boaz Turuna çkt. adamna, Zuhal Topaln sunduu evlilik programnda yer alan gelin aday Naz elik etti. Naz ile gün boyu Boaz havas alan Hüseyin Aaolu, teknenin Bebekteki bir restorann iskelesine yemek almak için yanat srada objektifleri fark etti.

Geçtiimiz hafta Naz Zuhal Abla, ben artk programa katlmak istemiyorum. Bugün son defa Ali ile konumak istiyorum sözleri üzerine Ali ve Naz yüzlemi Ali, Nazn gözyalarna dayanamam ve ikili romantik bir kavuma yaamlard. Nazn Bodrumda çekildi fotoraf

Ali ve Naz, bugün canl yayndaydlar. Serum alarak ayakta duran Ali; Bugün çok hastaym. Konuyu çok fazla uzatmak istemiyorum. Hafta sonu da hastaydm. Naz beni brakp, tatile gitti. Gitme dedim gitti. Ben, sevdiim kii hasta olduunda baucundan ayrlmam. Nazn, beni sevdiini sanmt ama yanlmm. Ben bu yola çkmadan, bitirmek istiyorum. Sizden de bir ey rica ediyorum Zuhal Hanm, ben istesem bile siz Nazla birlikte olmama izin vermeyin dedi. Nazn Bodrumda çekildi fotoraf

Alinin sözleri karsnda kendini hakl gören Naz; Hafta sonu tatil yapmak için Bodruma gittim. Aliye haber verdim. Birlikte gidelim dedim, gelmedi. Ali benim eim deil, erkek arkadam. Bu nedenle ben izin almam, sadece haber veririm dedi.

Sizin durumunuz ylan hikayesine döndü diyen Zuhal Topal; Bana sakn bundan sonra kimse Naz ve Ali diye gelmesin dedi.

Ana Sayfaya Git