Midyat’ta yetişkinlere bilinçaltı semineri verildi

Mardin'in Midyat ilçesi Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) öncülüğünde yetişkinlere bilinçaltı semineri verildi. Midyat TÜGVA ilçe temsilciliğinde yapılan seminere yaklaşık 120 kişi katıldı.

Haberler 22.07.2018 - 11:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bilinçalt terapisti Nazan Öztürk tarafndan verilen seminerde 18 ya üstüne hitap edildi. TÜGVA Midyat lçe Bakan Zeki çiçek, bu tür seminerleri sklkla yapmaya çalacaklarn belirterek, vatandalara bir faydalarnn dokunduunu görmenin kendilerini mutlu edeceini söyledi. çiçek, Amacmz ilçe halkmza destek sunmaktr. Bu nedenle böylesi etkinlikleri daha çok yapmay planlyoruz dedi.

Terapist Nazan Öztürk, Midyatta bilinçalt okuryazarl ve bilinçalt semineri verdiklerini söyledi. Öztürk, Bilinçalt nedir, hayatmz nasl etkiler bilinçaltmz nasl kullanrz, bu ekilde bir bilgilendirme semineri yaptk. Yaptmz seminerde birkaç ifa örnei bilinçaltmzda bulunan inanç olarak düündüümüz, fakat hayatmzda bize hizmet etmeyen, bizi yavalatan baz inançlar seminere katlan kiilerin bilinçaltndan deiimini ve dönüümünü saladk. Midyat TÜGVAya bizi burada arladklar için, bize bu imkan verdii için, halka bilinçaltn anlatma frsatn verdikleri için teekkür ederiz diye konutu.

Seminerde eitim gören Aye Altn ise, seminerden dolay TÜGVA yetkililerine teekkür ettiini söyledi. Altn, Örnekler üzerinde alternatif tbbn, ne kadar salkl ie yaradn gördük, sorular yönelttik eklinde konutu.

Seminer sonunda katlmclar toplu olarak hatra fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git