Sivil zabıtalar klima denetiminde

Türkiye'nin en sıcak ili Şanlıurfa'da, Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri sivil kıyafetlerle yolculuk yaptıkları araçlarda klima denetimi başlattı.

Haberler 23.07.2018 - 10:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyede nüfus younluuna oranla toplu tamada en büyük araç filosuna sahip olan ve ulamda 4 uluslararas kalite ödülü alan anlurfa Büyükehir Belediyesi, vatandalarn saln ön planda tutarak sivil denetim dönemi balatt.

Scak iklim kuanda yer alan anlurfada vatandalarn daha rahat ve güvenli ortamda yolculuk yapabilmeleri için sivil zabta dönemi balatan Büyükehir Belediyesi, toplu tama araçlarnda özellikle klima denetimi yaparak araçlar kontrol ediyor.

Klimasz araç çaltrlmayacak

Sabah saatlerinde mesaiye gelerek kyafet deiimi yapan Büyükehir Zabta ekipleri ardndan ehrin dört bir tarafna ulam salayan toplu tama araçlarna binerek yolculuk yapyor. Araç binilerinde Urfa Kart kullanan zabta ekipleri, bindikleri araçlarda bata klima olmak üzere araç sürücülerinin yolcularla iletiimine ve yine sürücülerin ehir içi trafiindeki seyrine dikkat ediyor. Gün içerisindeki olumsuzluklar raporlatran zabta ekipleri akam mesai bitimine doru ise raporlarn birim sorumlularna sunarak olumsuzluk yaatan araç sürücüleri hakknda ilem balatyor.

Amaç, halk saln korumak

Türkiyenin en scak ili anlurfada vatandalarn scaklardan etkilenmemesi için toplama merkezlerinde soutucu sistem uygulayan ve anlurfada ilk kez klimal durak dönemine geçen anlurfa Büyükehir Belediyesinde amaç halk saln ön planda tutarak olas olumsuzluklarn önüne geçmek.

Günlük 190 bin vatandan kulland toplu tamada en iyi hizmeti vatandaa sunmann gayesinde olan Büyükehir Belediyesi, denetimlerini yaz boyunca sürdürecek.

Ana Sayfaya Git