Tarihin gölgesinde rüya gibi düğün

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bulunan tarihi Hasuni Mağaralarında yapılan rüya gibi düğün ile Rümeysa Korkusuz ile İkram Yücedağ hayatını birleştirdi.

Haberler 17.07.2018 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silvandaki tarihi Hasuni Maaralarnda bulunan bir kafa ve resteorantta 2 gün, 2 gece yaplan kna ve düüne katlan yaklak bin kiiye yemek ikram edildi. Tarihin gölgesinde yaplan düünde gelin ile damat rüya gibi bir düünle hayatlarn birletirdi.

TARHN GÖLGESNDE DÜÜN

Silvan Hasuni Maaralarnda yaplan düüne Korkusuz ve Yüceda aile fertleri, gelin ve damadn arkadalar ve Silvann tannm simalar katld. Silvan Hasuni Maaralar cafe ve resteorant iletmecisi Aslan Bakr, Silvan ilçemize ve Batman ilimize yaklak 4 yllk bir süreden beri hizmet sunuyoruz. Zaman zaman tesisimizde düün törenleri, nian ve kna geceleri düzenlenmektedir. Bugünde görmü olduunuz gibi kna ve düün gecemizde bir araya gelmi bulunmaktayz. Buradaki amacmz yllardan beridir, hiç bir turizm hizmeti görmemi, tantm yaplmam 300e yakn orta çada kalma maara burada mevcuttur. Bizimde amacmz bu maaralar turizme tantmak, bu tür organizasyonlarla hem maaralarn tantmn, hem kentimizin tantmn yapmaktayz. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dilerim dedi.

Ana Sayfaya Git