1 milyonluk PKK'li

Yeşil listede 1 milyon lira ödülle aranan terörist etkisiz hale getirildi.

Haberler 18.12.2017 - 09:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TUNCELnin Pülümür ilçesinde, dün düzenlenen operasyonda ölü olarak ele geçirilen 8 teröristten birinin, yeil listede 1 milyon lira ödülle aranan Ferhat Ylmaz kod adl Murat Da olduu belirlendi.

Tunceli Valiliinden konuyla ilgili yaplan yazl açklamada u ifadelere yer verildi, Pülümür lçemiz Kzlmescit-Karagöl Dere Mevkii bölgesinde 16 Aralk 2017 tarihinde MT ile koordineli yaplan çalmalarn devamnda Jandarma Komando birliklerimizce icra edilen operasyon kapsamnda çkan çatmada ölü olarak ele geçirilen 8 teröristten birinin, terör arananlar yeil listede 1 milyon lira ödüllü bulunan sözde Pülümür Bar Gücü sorumlusu Ferhat Ylmaz kod adl Murat Da olduu tespit edilmitir.

1 MLYONLUK PKKLI

Etkisiz hale getirilen teröristler ile birlikte; 5 adet Kalanikof piyade tüfei, 3 adet M-16 piyade tüfei, 1 adet Glock marka tabanca, 2 ton gda malzemesi, 1 adet Yaesu marka radyo tipi telsiz, 1 adet el dürbünü, 5 adet kalanikof arjörü, 2 adet diki makinesi, 10 top kuma, 30 adet terörist kyafeti, 300 adet mermi, çok miktarda yaam malzemesi, örgütsel doküman ve kitap ele geçirilmitir. limizde terörist unsurlarn bulunmasna ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalmalar azim ve kararllkla sürdürülmektedir.

Ana Sayfaya Git