10 bin metrede türküler

Ankara-Diyarbakır seferini yapan yolcu uçağındaki yolcular, 10 bin metre yükseklikte verilen konserde Diyarbakır türkülerine hem eşlik etti hemde unutulmaz bir uçuş gerçekleştirdi.

Haberler 15.05.2017 - 08:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankara-Diyarbakr seferini yapan yolcu uçandaki yolcular, 10 bin metre yükseklikte verilen konserde Diyarbakr türkülerine hem elik etti hemde unutulmaz bir uçu gerçekletirdi. Cep telefonlar ile çekilen ve Diyarbakr Devlet korosu sanatçlarnn seslendirdii Diyarbakr türkeleri ile ilgili görüntüler, sosyal medyada büyük yank yaratt.

DYARBAKIR TÜRKÜLER

Ankaradan 12 Maysta Diyarbakr seferi için havalanan uçakta bulunan yolcular 10 bin metre yükseklikte uçarken, uçakta bulunan Diyarbakr Devlet korosu sanatçlar Diyarbakr türküleri ile konser vermeye balad. Uçakta bulunan yolcularn da elik ettii konser yaklak 10 dakika sürerken, yolcular bu anlar cep telefonlar ile görüntüledi. Sosyal medyada yank uyandran görüntülerde, 10 bin metre yükseklikteki konser ile yolcularn unutulmaz bir uçu gerçekletirdikleri görüldü. Diyarbakr Devlet Korusu oyuncular konser sonunda bütün yolcular 25 Maysta Diyarbakrda verecekleri konsere de çard.

Ana Sayfaya Git