10 gündür kayıp!

Kızıltepe'de, Şefika Yasa adında genç kadından 12 Ocak'tan bu yana haber alınamıyor. Aile, kızlarının daha önce kendisiyle evlenmek isteyen bir kişi tarafından tehdit edildiğini söyledi.

Haberler 21.01.2020 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinin Kzltepe ilçesine bal Atatürk Mahallesinde ikamet eden 19 yanda efika (Rojbin) Yasa adnda genç kadndan 12 Ocaktan bu yana haber alnamyor. Aile, kzlar Yasann söz konusu günün akamnda evlerinin karsnda bulunan bakkala bir eyler almak için çktn ve bir daha dönmediini aktard. Bunun üzerine uzun bir süre kzlarnn eve dönmemesini bekleyen aile, kendi imkanlaryla arama çalmas balatarak, polise bavurdu.

KIZIMI STEYEN K TEHDT EDYORDU

Olaya ilikin konuan Yasann annesi Naile Yasa (55), u ana kadar herhangi bir gelimenin yaanmadn belirterek, Sada olsa ölü de olsa kzm istiyorum dedi. Kznn daha önce bir kii tarafndan tehdit edildiini paylaan anne Yasa, unlar söyledi: Daha önce Ahmet adnda bir kii kzm istemeye geldi. Bu kiinin evli ve dört çocuu olduunu örenince evlenmelerine raz olmadm. Bu kii kzm sürekli, benimle olmazsan seni öldürürüm diye tehdit ediyormu.

Kznn kaybolduu gece, bu kiinin evlerinin sokanda olduunu örendiini kaydeden anne Yasa, Aramadk yer kalmad. Birileri mi kaçrd ya da öldürüldü mü bilmiyoruz. Darya çkarken nüfus kimlii ve telefon yanndayd diye belirtti.

Ana Sayfaya Git