10 yıllık gelenek bozulmadı, başarı belgesini getiren öğrencileri ücretsiz tıraş etti

Diyarbakır'da Berat Polatoğlu isimli berber, yaklaşık 10 yıldır sürdürdüğü başarı belgesi getiren öğrencilere ücretsiz tıraş projesini bu yıl da gerçekleştirdi. Ara tatilde karneleri ile birlikte başarı belgesini de alan öğrenciler, Polatoğlu'nun iş yerine koştu.

Haberler 18.01.2020 - 10:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yaklak 10 yldr baar belgesi getiren örencileri ücretsiz tra eden Diyarbakrl dünya ampiyonu kuaför Berat Polatolu, 2019-2020 eitim öretim ylnn ara tatile girmesi sonras örencileri dükkannda arlad. Polatolu, karneleri ile birlikte takdir ve teekkür belgesi getiren örencileri tebrik ettikten sonra tra edip evlerine uurlad. 10 ylda 5 bin örenciden fazla tra yapan ampiyona çevredeki berber ustalar destee geldi.

Meslektalar yardma kotu

20 yldr kuaförlük yapan Recai Bulut Tekin, eitime destek vermek için kollar svadn ve Berat Polatoluna yardma geldiini söyledi. Tekin, Deerli ustamz Berat Polatolu, eitim açsndan büyük bir çr açt, yaklak 10 yldr eitimde baarl olan örencilere hizmet yapyor. Bizde bir nebze katkda bulunmak için dükkanlarmz kapattk, eitime destek için uan buradayz. Tüm Türkiyeye sesleniyorum, herkes eitime destek vermeleri gerekiyor, insanlar buna tevik etmek için herkesten destek bekliyoruz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git