12 gündür kayıp

Batman merkezde tamir yapmak üzere babasının elektrik dükkânından çıkan 18 yaşındaki gençten 12 gündür haber alınamıyor.

Haberler 11.06.2018 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman merkez Aydnlkevler Mahallesindeki babasnn elektrikçi dükknndan gelen bir telefon üzerine tamire gidiyorum diyerek dükkndan çkan Onur Kartaldan bir daha haber alnamadn belirten ailesi, her yerde çocuklarn aryor.

Kayp oullar Onuru bulmak için aramadk yer brakmadklarn ifade eden baba Mehmet Emin Kartal, çocuklar için emniyete bavurduklarn, vali ve savcya gittiklerini ancak hl bir sonuç alamadklarn söylediler. Acl baba, kayp çocuklar Onurun bulunabilmesi için yetkililerden ve vatandalardan yardm talep etti.

KAYIPLARA KARITILAR

çocuklarnn öldürüldüünde, kaçrldndan ya da kandrldndan üphelendiklerini söyleyen Kartal, Karakol bana 18 yatan küçüktür nerede olursa yakalanr dediler. Dier gün valinin yanna gittim. Olumu aramadm bir yer kalmad. 12 gündür haber alamyorum. Savcl da gittim. Telefonunun son görümeleri takip etmek için operatör bayisine gittim. Bir aylk görüme dokümann istedim vermediler. Hiç olmasa en son görütüü kiinin telefonundan oluma ulaabiliriz. Yanmdan çktktan sonra kiminle konutu nereye gitti bilmiyoruz. Kimse bir haber bile vermiyor. çaresiz bir ekilde haber bekliyoruz. Korkuyoruz acaba olumuz öldürüldü mü? Olumuz kaçrld m? Olumuz kandrld m? Hiçbir ey bilemiyoruz perian olduk. Annesi ayaa kalkacak takati bile kalmam. eklinde konutu.

Kartal, Olumun güzel olmayan herhangi bir ahlak yoktu. Olum yanmdan ayrldnda ie gitmek için çkt. Pense ve tornavidas onunladr. Saat 17.00 sralarnda yanmdan ayrld. Gelmeme gibi bir niyeti olsayd evden çknca dükkna gelmeden giderdi. çaresiz kalmz ne yapacamz bilemiyoruz. Yetkililerin bir eyler yapsn. diye seslendi.

Batman merkez Aydnlkevler Mahallesi Komando Caddesi 163 numarada Tori Elektrik kalan baba Mehmet Emin Kartal, olunu görenlerin 0545 770 39 54 nolu telefonu aramalar talebinde bulundu.

Ana Sayfaya Git