12 Yerinden bıçakladı!

Gaziantep'te, Ali Çakır (61) boşanma aşamasındaki eşi Behiye Çakır'ı (56), 500 lira nafaka talep ettiği için darbedip, 12 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Behiye Çakır yoğun bakımda tedaviye alınırken, şüpheli koca polis tarafından yakalandı.

Haberler 28.10.2021 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, dün öle saatlerinde Dumlupnar Mahallesinde meydana geldi. ddiaya göre, emekli Ali çakr ile boanma aamasndaki 40 yllk ei Behiye çakr arasnda nafaka talebi nedeniyle tartma çkt. Ali çakr, bir süredir ayr yaad ve 3 çocuunun annesi olan Behiye çakr darbedip, vücudunun çeitli yerlerinden 12 kez bçaklad. hbar üzerine olay yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi. Behiye çakr, ambulansla özel bir hastaneye kaldrld. Ameliyat edilip, daha sonra youn bakma alnan çakrn salk durumunun ciddiyetini koruduu belirtildi. üpheli Ali çakr ise polis tarafndan gözaltna alnd.

KADIN CNAYETLERNN ÖNÜNE GEçLSN

Behiye çakrn nafaka nedeniyle babas tarafndan bçaklandn ve annesinin hayati tehlikesi olduunu belirten Serpil Köseler, Annem, evin önünde otururken bir anda çkp geliyor ve üzerine saldryor. Annem içeriye kaçp kapy kapatmaya çalyor ancak ba edemiyor. Yere düünce de annemi 12 yerinden bçaklyor. u anda hayat riskli. Benim annem, bunu hak etmedi. Bçaklanma nedeni de nafaka istemesi oldu. 500 lira nafaka istedi. u anda makineye bal yayor. Annemin ölmesini istemiyorum. Kadn cinayetlerinin önüne geçilsin istiyorum diye konutu.

BABAMA MÜEBBET HAPS VERLSN

Ali çakrn babalk görevini yerine getirmediini ifade eden Ahmet çakr da Telefon geldi ve çabuk, annenin yanna git dediler. Annemin yanna gittiimde ar yaralyd ve ba kalabalkt. Babama müebbet hapis verilmesini istiyorum. Baba demek istemiyorum, bunu hak etmiyor. Annemizi 12 yerinden bçaklayarak, bu hale getirdi dedi.

Ana Sayfaya Git