14. Liselerarası Tiyatro Şenliği başladı

Bu yıl 14’cüsünü düzenlediği Liselerarası Tiyatro Şenliği Dicle Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencilerinin “Yav He He ” adlı oyununu sahnelemesiyle başladı.

Haberler 06.05.2018 - 12:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Belediye Kültür ve Sosyal ler Daire Bakanlnn bu yl 14cüsünü düzenledii Liseleraras Tiyatro enlii start ald. Diyarbakr Dicle Mesleki ve Teknik Lisesi örencilerinin oyunu ile balayan tiyatro enlii 4-10 Mays tarihleri arasnda Kültür ve Kongre Merkezinde devam edecek. Bu yl toplam 7 lisenin katlm gösterdii tiyatro enliinde oyunlardan izleyiciler ücretsiz ekilde yararlanacak.

Tiyatro enliinde 5 Mays Vali Aydn Arslan Fen Lisesi Kadnlk Bizde Kalsn, 6 Mays Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Damla Pastanesi, 7 Mays Özel Yeni Ortadou Fen Lisesi Hamlet, 8 Mays Yeniehir Anadolu mam Hatip Lisesi Deliler Teftite, 9 Mays Sur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Cehenneme Git ile 10 Mays Diyarbakr Bahçeehir Lisesi Bernarda Ablann Evi oyunlaryla izleyicinin karsna çkacak. 5 Maysta Vali Aydn Arslan Fen Lisesi Kadnlk Bizde Kalsnadl oyun saat 15:00da,dier oyunlar ise belirlenen tarihlerde saat 19:00da sahnelenecek.

Örenciler Yav He He oyununa youn ilgi gösterdi

Tiyatro enliinin açln yapan Diyarbakr Dicle Mesleki ve Teknik Lisesi örencilerinin Yav He He oyununa örenciler youn ilgi göstererek arkadalarn sahnede yalnz brakmad. Örenciler dnda velilerde çocuklarnn sahne performanslarn büyük bir beeniyle takip etti. 14. Liseleraras Tiyatro enlii kapan finali, 11 Mays Cuma günü Ata Aksoyun Pandomim Atölyesi ile son bulacak.

Ana Sayfaya Git