2 şer kez ateş etti!

TUNCELİ'de oturdukları asker lojmandaki evde tabancayla vurulmuş halde cesetleri bulunan jandarma uzman çavuş Hüseyin Bektaş (35), eşi Sibel (34) ve oğlu Doruk (8) ile ilgili ön otopsi raporu ortaya çıktı. Ön otopsiye göre, tabancayı kullanırken elinde baruttan kaynaklı yanıklar oluşan Hüseyin Bektaş, eşi ve oğluna 2'şer kez ateş edip öldürdükten sonra tek el ateşle yaşamına son vermiş.

Haberler 19.03.2019 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Atatürk Mahallesinde bulunan l Jandarma Komutanl içerisindeki askeri lojmanlarda oturan jandarma uzman çavu Hüseyin Bekta, ei Sibel Bekta ve oullar Doruk Bekta, Cumartesi günü evlerinde tabancayla vurulmu halde ölü bulundu. Tunceli Devlet Hastanesi ile Malatya Adli Tp Kurumunda yaplan otopsilerin ardndan dün memleketleri Adyamanda düzenlenen törenle yan yana defnedilen Bekta ailesinin öldürülmesiyle ilgili ayrntlar ortaya çkt.

UZMAN çAVUTA 1, E VE OLUNDA 2ER KURUN Z

Öldürülmeden önce safra kesesindeki rahatszlk nedeniyle Tunceli Devlet Hastanesinde 5 gün yatarak tedavi gören Hüseyin Bektan Cuma günü taburcu edildii örenildi. Cumhuriyet Savcs ve l Emniyet Müdürlüü ekiplerinin incelemesinde, yatak odasnda cep telefonuyla müzik dinleyen Sibel Bektan gösüne 2er kez ate edilerek, baka odada uyuyan Dorukun ise göüs ve omzuna birer kez ate edilerek öldürüldüü belirlendi. Öldürülen Dorukun daha sonra yatak odasna götürülüp, annesi Sibelin yanna uzatlarak üzerlerinin yorganla örtüldüünü belirleyen ekipler, vücudunda 1 kurun izi bulunan Hüseyin Bektan elinde ise barut izinden kaynakl oluan yanklar ile cesedini tarken bulat saptanan olunun kanna rastlad. Tunceli Devlet Hastanesine götürülen ve morgda yaplan ön otopsiye göre Hüseyin Bektan sol gösünde 1, ei ve olunun göüs ve omuzlarnda ise 2er kurun giri ve çk bulundu.

KADIN MÜZK DNLYORMU, çOCUK UYUYORMU

Cuma akam ilendii deerlendirilen cinayetle ilgili ilk bulgular ve ön otopsi raporuna göre vücudunda tek kurun yaras bulunan uzman çavu Bektan, yatak odasnda cep telefonuyla müzik dinleyen eini 2 el ate ederek öldürdüü, ardndan baka odada uyuyan oluna da 2 el ate ederek onu da öldürdükten sonra cesetleri yatak odasnda yan yana uzatarak üzerlerini yorganla örttüü belirlendi. Ön otopsideki bulgulara göre, ei ve olunu öldüren Bektan kendi gösüne de tek el ate edip yaamn son verdii yer ald. Olunun cesedini tarken ellerine kan bulaan Hüseyin Bektan elinde ayrca tabancay atelerken barut izinden kaynakl yanklar olutuu da belirlendi. Bekta çiftinin cep telefonlar ile kiisel bilgisayarlar da incelenmek üzere Polis Kriminal Laboratuarna gönderildi.

Ana Sayfaya Git