2 yaşında Kur’an okudu, 4 buçuk yaşında hafız oldu

Minik kız Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sübyan okuluna gitmek için yardım istiyor

Haberler 05.12.2019 - 10:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Suriyedeki iç savatan kaçarak Türkiyeye snan ve Siirtte hayatn devam ettiren 3 çocuk babas Ahmet Ziyed El-Tomann 4 buçuk yandaki minik kz Lütfiye Bint Ahmet Toma, Kuran- Kerimi ezberledi. 2 yanda Kuran- Kerimi okuyan 4 buçuk yanda hafz olan Lütfiye Bint Ahmet Toma, Cumhurbakan Erdoana seslenerek, sübyan okuluna gitmek için yardm istedi.

Siirt kent merkezinde snmac olarak yaamn sürdüren 3 çocuk babas Ahmet Ziyed El-Tomann minik kznn 4,5 yanda Kuran hafzetmesi duyanlar duygulandrd. Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan sevdals minik hafz, Suriyelilere kaplarn açan Cumhurbakan Erdoana ve Türk halkna her gece Kuran okuduktan sonra dua ettiini söyledi.

Annesinden ve kendisinden eitim alarak 4 buçuk yanda Kuran- Kerimi ezberlediini belirten baba El-Toma, Kzm Lütfiye 4 aylk iken ilk Allah diyerek cümle kurmaya balad. 9ncu ayda namaz için kamet yapmaya balad. Bir yanda iken namaz süreleri olan Fatiha- hlas, Nas ve Felak sürelerini hafzetti. Daha sonra ben ve annesinin de desteini alarak Kuran-n ilk kademesi Amme cüzünü hafzetti ve 2 yanda Kuran- Kerimi tam olarak okumaya balad. 4 buçuk yanda Kuran- hafzetti dedi.

Sübyan okuluna gitmek için Cumhurbakan Erdoandan yardm istedi

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan çok sevdiini söyleyen 4 buçuk yandaki minik hafz Suriyeli snmac Lütfiye Bint Ahmet Toma, Kuran- hafzetmek isteyenlerle birlikte eitim görmek istediini ve sübyan okuluna gitmek istediini belirterek Erdoandan yardm istedi.

Ana Sayfaya Git