20 bin yardım kolisi!

Bağlar İlçe Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere 20 bin yardım kolisi dağıtılıyor.

Haberler 24.05.2019 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar Belediyesi tarafndan Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun talimatyla Kültür ve Sosyal ler Müdürlüü, kaymakamlk ve muhtarlarn i birliiyle tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere 20 bin Ramazan kolisi datlyor. çerisinde eker, ya, pirinç, makarna, salça, kuru fasulye, bulgur gibi temel ihtiyaçlarn bulunduu 20 bin koli hazrlanarak Balarda tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere gönderiliyor.

Konu ile ilgili bilgi veren Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yaplan bu çalmayla sosyal belediyecilik anlay içerisinde toplumsal dayanmay arttrmay amaçladklarn söyledi. Bakan Beyolu, Ramazan ay dini açdan çok önemli bir ay olmasnn yan sra sosyal açdan da yardmlama, dayanma ve hogörünün ön plana çkt en önemli aydr. Bizler de üzerimize düen görev ve sorumluluu yerine getirerek yln her günü yanlarnda olduumuz gibi, Ramazan aynda da vatandalarmz yalnz brakmyoruz dedi.

Yardmn gizlilii ilkesiyle hareket ediyoruz

Yardmn gizlilii ilkesiyle hareket ettiklerini kaydeden Bakan Beyolu, yardmlamann dini ve sosyal bir görev olduunu, amaçlarnn yardm yapldn göstermek deil bir vatandan derdine derman olmak olduunu ifade etti. Bu dorultuda bir elin verdiini dier el görmesin anlayyla hareket ettiklerini sözlerine ekleyen Bakan Beyolu, Gda paketleri daha önceden tespit edilerek fakir, yetim ailelerin adreslerine tek tek hiç kimseyi rencide etmeden asla kimsenin gururunu krmadan Balar ilçemizde ikamet eden ailelere datmaya baladk. Elimizden gelene kadar bu mübarek ayda bir nebze olsa da fakir, yoksul ve yetim aileleri sevindirmek bir insanlk görevidir. Yardmlarmz bayramdan sonrada devam edecektir. Fakir ailelerle ilgili tüm muhtarlarmzdan ihtiyac olan yoksul yetim ailelerin adreslerini ve telefonlarn istedik. çok itina ile gda paketlerini ailelere datyoruz. Ksmet olursa Balar ilçemizde ne kadar fakir yoksul aile varsa ulap yardm edeceiz diye konutu.

Yardmn ulat vatandalar bata Balar Belediye Bakan Beyolu olmak üzere emei geçenlere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git