20 ödül aldı

GERÇEK hikayeden esinlenilerek, Türkiye'de çekilen 'Necroman' isimli kısa film, yurt içinde ve dışında düzenlenen festivallerde en filmler arasında gösterildi. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Ercan Er'in üstlendiği, başrolünde ise Hülya Diken'in oynadığı film; Southeast Regional Fest'te 'en iyi korku filmi', Creepy Tree Fest'te 'ürkütücü set tasarımı', Monsterflix Awards'ta 'en iyi yönetmen' ve 'en iyi oyuncu', dünyanın en seçkin festivallerinden biri olarak gösterilen Santiago Horror Film Fest'te 'resmi seçki alan film' dahil toplam 20 ödülün sahibi oldu.

Haberler 21.04.2021 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çekimleri stanbulda tamamlanan Necroman filminin dünya prömiyeri, Amerikann Los Angeles kentinde düzenlenen Midsummer Scream Halloween Festival kapsamnda yapld. Korku ve gerilim tarznda ksa filmleriyle bilinen yapmc ve yönetmen Ercan Erin gerçek hikayeden esinlenerek çektii film, Southeast Regional Festte `en iyi korku filmi, Creepy Tree Festte `ürkütücü set tasarm, Monsterflix Awardsta en iyi yönetmen ve en iyi oyuncu, dünyann en seçkin festivallerinden biri olarak gösterilen Santiago Horror Film Festte `resmi seçki alan film dahil toplam 20 ödülün sahibi oldu.

EN Y OYUNCULUK ÖDÜLÜNÜ KAZANDIRDI

Filmin oyuncu kadrosunda Hülya Diken, Bülent Arslan, Emircan Turan, Sude Gerzan, Ahmet Okay, Gazel Yüksel ve Ylmaz Kaya gibi isimler yer alyor. 12 dakikalk ksa çekim süresi olan film, yurt dnda festivallerde yer almaya devam ediyor.

Barol oynad Necroman filmine en iyi oyunculuk ödülünü kazandran, dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Hülya Diken; rol ald Adn Sen Koy, O Hayat Benim ve Payitaht Abdülhamid dizilerindeki performanslaryla büyük beeni toplamt. Baarl oyuncu Diken, Necromann yan sra Ceberruh adl korku filminde de barol oynamt.

FLMN KONUSU

Bir gece Alinin evine izinsiz giren kiiler, kz kardei ve ablasnn ölümüne neden olur. Tüm bu olaylar, yaanrken, henüz çok küçük olan Ali, onlardan saklanmay baarabilmi ancak yaanan olaylara tank olmutur. Ablas tam da ölmeden önce ona sus iareti yaparak saklanmasn istemitir. Aradan 40 yl geçtiinde ise bu yaananlarn Alide travmaya neden olmas ve gerçeklikle ban gitgide koparmas üzerine yaanan paranormal olay, filmde konu ediliyor. Ali hayat boyunca susmann üzerindeki arlyla mezardan cesetler çkararak, onlar mumyalyor ve arkadalk ediyor.

Ana Sayfaya Git