25 gündür karanlıkta yaşıyorlardı

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Ekinci, 6 bin TL’lik elektrik borçlarını ödeyemediği gerekçesiyle DEDAŞ’ın 25 gündür karanlıkta bıraktığı aileye sahip çıktı.

Haberler 29.01.2022 - 01:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ANLIURFA- anlurfann Viranehir lçe Belediye Bakan Salih Ekinci, 6 bin TLlik elektrik borçlarn ödeyemedii gerekçesiyle DEDAn 25 gündür karanlkta brakt aileye sahip çkt.

Viranehir lçenin rnak Mahallesinde yaayan ve tek gelir kaynaklar engelli çocuklarnn maa olan Kaya ailesine, Viranehir Belediye Bakan Salih Ekinci, sahip çkt. ddiaya göre, Kaya ailesinin 6 bin TL fatura borcu gerekçesiyle 25 gün önce Dicle Elektrik A.. (DEDA) tarafndan elektrikleri kesildi.

BELEDYE SAHP çIKTI

Anne, baba, biri zihinsel engelli 3 çocuklu aile, kesinti nedeniyle günlerdir karanlkta yayor. Elektriklerin kesik olduu 2 odal evlerinde krlan pencere camlarn poetle kapatan aile, karanlktan kurtulmak için kullandklar ldaklar arj etmek için ise komunun elektriini kulland bildirildi. Duruma duyarsz kalmayarak aileyi evinde ziyaret eden Viranehir Belediye Bakan Salih Ekinci, duyduu üzüntüyü ifade etti. Zor günler geçiren ailenin sknt ve sorunlarn dinleyen Ekinci, aileye yalnz olmadklarn, sosyal yardmlama ve dayanma vakfn ve Viranehir Belediyesinin imkanlar dahilinde her türlü destei vereceklerini söyledi.

Yaadklar zor koullar dile getiren Baba Mehmet Salih Kaya ise ziyaretten duyduu memnuniyeti ifade ederek, bu zorlu günlerde kendilerini yalnz brakmayan belediye bakan Ekinciye teekkür etti.

Ana Sayfaya Git