25 yıl sonra memleketinde

Diyarbakırlı ünlü sosyal medya fenomeni Selçuk Büyük ve ailesi 25 yıl aradan sonra memleketlerinde sevenleriyle bir araya geldi. İlk söyleşisini Diyarbakır’da yapan Büyük, gururlu olduğunu dile getirdi.

Haberler 19.03.2019 - 09:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Düzenledii etkinliklerle Diyarbakrda buluma noktas haline gelen Forum Diyarbakr AVM, Türkiyenin ünlü sosyal medya fenomeni Selçuk Büyük ve ailesini Diyarbakrl severleriyle bir araya getirdi. çeitli nedenlerden ötürü 25 yl önce Diyarbakrdan tanarak hayatnn geri kalann stanbulda geçiren aile 25 yl aradan sonra Diyarbakrda olduklar için mutluluklarn gizleyemedi. Diyarbakrn kültürünü anneannesi Sultan Gezer ile çektikleri videolarla sosyal medyada paylaarak büyük ilgi gören Büyük, videolarnn devamnda annesi Arife Gezeri de kahkahasyla izleyenlerine tantt. Mutlu aile tablosuyla Diyarbakrn kültürünü Türkiyeye baarl bir ekilde yanstan sosyal medya fenomeni Selçuk Büyük, videolarnn çekimini de kz kardei Pelda Büyükün yardmn alarak Türkiyede önemli seviyeye ulat. Büyük, 25 yl aradan sonra doduu ve kültürünü tüm dünyaya gururlu bir ekilde yanstt memleketinde ilk söyleisini gerçekletirdi. Forum Diyarbakr AVMde gerçekletirdii söyleisine anneannesi Sultan Gezer, annesi Arife Gezer ve kz kardei Pelda Büyük ile sevenleriyle bir araya geldi. Youn ilgiyle karlanan aile sevenleriyle söyleyii gerçekletirdi.

Diyarbakr dounun Parisi

Ünlü sosyal medya fenomeni Selçuk Büyük, Diyarbakrn dounun Parisi olduunu dile getirerek Diyarbakrl olduu için gurur duyduunu söyledi. Büyük, Diyarbakra dardan gelen ya da ziyaretçi olarak gelenler Diyarbakrn Dounun Parisi olduunu söylüyorlard. 75 yolu gezdirdiler, tarihi yerleri çok fazla, Ofis taraflarn bilmiyordum. Ben Diyarbakra 3 yandan sonra hiç gelmedim ama annem, anneannemler beni o kültürle büyüttüler. Evimizin içerisinde çok farkl bir ey yoktu, insanlar evimizde o kültürü gördükleri için bizi bu seviyeye getirdiler. Ben sadece bunu tescilledim, Diyarbakra geldim gezdim, tozdum samimiyeti sezdim. Baktm ki herkes anneannem ve annem gibi bende dedim evet buras gerçekten samimi bir memleket, benim memleketim olduu içinde gurur duyuyorum. Gururluyum ilk söyleyiim Diyarbakrda oldu. Sa olsun Forum Diyarbakr AVM Pazarlama Müdürü Gürsel Demirle temas kurduktan sonra çok güzel bir eye imza attk. lk söyleyiimi hiç gelmediim bir Anadolu topranda, özellikle de memleketim olduu için Diyarbakrda gelip bu any ailemle birlikte muazzam yerde yaamak benim için anlatlabilecek bir ey deil. lk yer buras olmas benim için gurur, bundan da çok mutluyum dedi.

Ünlü sosyal medya fenomenin anneannesi Sultan Gezer ise Diyarbakrda olduu için çok sevinçli olduunu ve genç nesillere her gün dua ettiini kaydetti.

Ana Sayfaya Git