25 yıllık başkandan yeni başkana övgü!

Karacadağ bölgesinin rekortmen belediye başkanından Başkan Beyoğlu’na hizmet övgüsü

Haberler 29.06.2021 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yerel yönetimler yasasyla Diyarbakrn Balar ilçesine balanan Karacada bölgesindeki Alatosun beldesinin eski belediye bakan Ahmet Karacada, 25 yl yapt belediye bakanlnn ardndan siyasete ara vererek inzivaya çekildi. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun ziyaret ettii Karacada, Balar Belediyesinin bölgeye yapt hizmetlerden övgüyle söz etti.

Diyarbakrda Anavatan Partisi, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve AK Partiden olmak üzere 5 dönem ve toplam 25 yl belediye bakanl yapan Ahmet Karacada, ayn zamanda bölgenin önde gelen kanaat önderleri arasnda yer alyor.

Alatosun eski belediye bakan

Siyasete ara verdikten sonra deneyim ve bilgilerini yeni nesillerle paylaan Alatosun beldesinin eski Belediye Bakan Ahmet Karacada ziyaret eden Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, göreve geldikten sonra 130 yerleim yerinden oluan Karacada bölgesinde ulamn salkl koullarda yaplmasna imkan tanmak için bölge tarihinin en büyük hizmet seferberliine imza attklarn söyledi. Yaplan hizmetleri önemli gördüklerini ancak bununla yetinmeyeceklerini kaydeden Beyolu, son güne kadar tüm gücü ve imkanlar ile burada olacaklarn kaydetti.

Bakann hogörüsü ve gayreti houmuza gidiyor

Ahmet Karacada, eski bir belediye bakan olarak Bakan Beyolunun hizmet anlayn takdirle karladn dile getirerek Beyolunun klasik siyasetçi anlaynn dnda bir yöneticilik profili çizdiini söyledi. Karacada, 25 yl belediye bakanl yaptm. Alatosun, belde statüsünden çkarlp merkeze balandktan sonra siyasete ara vererek köemize çekildik. Ancak hayattan kopmu deiliz tabi. Hüseyin bakan defalarca bölgemizi ziyarete geldi. çok güzel hizmetler yaplyor. En önemlisi Hüseyin bakann hogörülü, tevazu sahibi bir yaps var. Hem hizmet yapyor, hem gönüller kazanyor. Bölge halknn hizmete yönelik tüm taleplerini gayretle yerine getiriyor. Bir meslekta olarak kendisini takdirle takip ediyorum. Bölgemiz eskiye nazaran çok daha iyi durumda. Belediyecilik hizmetleri açsndan sorunumuz yok. Bu hizmetlerin devamn diliyoruz dedi

Ana Sayfaya Git