3 BİN KİŞİLİK ANNELER GÜNÜ!

Diyarbakır Bilfen Okulları,öğrenci velileri,öğrenciler ve öğretmenlerin katılımı ile 3 bin kişilik Anneler Günü ve Bahar Şenliği düzenledi. Yönetim Kurulu Başkanı Karakoç,”Biz büyük bir aileyiz. Başarımızın sırrı bu dayanışma ve samimiyettir” dedi.

Haberler 16.05.2017 - 11:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ylmaz YAAR

DYARBAKIR-Diyarbakr Bilfen Okullar, Anneler Günü ve Bahar enlii nedeniyle rekor katlml bir piknik organizasyonu ve enlik düzenledi. Yeniehir Belediyesine ait fidanlkta düzenlenen enlie örenciler,örenci velileri,öretmenler ve okuldaki çalanlardan oluan yaklak 3 bin kii katld. Samimi be neeli bir ortamda geçen enlikte çuval yar,uçurtma, halat çekme ve balon patlatma gibi yarmalar yapld. Sazl ve müzikli elencelerin yapld enlikte halaylar çekildi,ark ve türküler söylendi.

ANNELERE KTAP HEDYE EDLD

Anneler Günü nedeniyle okul yönetimi ve örenciler tarafndan,örenci velisi kadnlara ve kadn öretmenlere bata kitap olmak üzere çeitli hediyeler verildi.

Diyarbakr Bilfen Okullar ve Karakoç Grup Yönetim Kurulu Bakan Ekrem Karakoç,Diyarbakrda ikinci yllar olmasna ramen devasa bir aile haline geldiklerini söyledi. Amaçlarndan birinin de anneler günü nedeniyle annelere jest yapmak olduunun altn çizen Karakoç,bu vesile ile anlaml bir tablo olutuunu ifade etti.

ANNELERN HAKKI ASLA ÖDENEMEZ

Karakoç, Biz büyük bir aileyiz. Bu ailede sevgi,samimiyet ve dayanma var. Ksa sürede bunu baarmak ve örnek bir kurum haline gelmek kolay deil ama biz bunu baardk. Bu enlikte amacmz hem anneler gününü anlaml ekilde kutlamak,hem de baharn gelii nedeniyle Diyarbakr Bilfen ailesinin tüm fertlerini bir araya getirmekti. Büyük bir kaynama oldu. Özellikle peygamber efendimizin Cennet Annelerin Ayaklar Altndadr dedii anneler ve kadnlar için çok anlaml oldu. Annelerin hakk hiçbir ekilde ödenmez ama biz yine de onlara çeitli hediyeler verdik. Fedakar ve cefakar annelerimiz sayesinde bu toplumun gelecei inallah daha aydnlk olacak dedi.

Ana Sayfaya Git