3 büyükler en golcülerini gönderdi

Spor Toto Süper Lig'de 20182019 sezonu start alırken; Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş en golcü oyuncularıyla yollarını ayırarak önemli gol ayaklarından mahrum kaldı.

Haberler 25.08.2018 - 10:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

20172018 Spor Toto Süper Lig lhan Cavcav Sezonunda takmlar adna en çok gol üreten isimler olan Bafetimbi Gomis (Galatasaray), Anderson Talisca (Beikta) ve Giuliano Victor de Paula (Fenerbahçe), bu transfer döneminde takmlar ile yollarn ayrarak yeni takmlarnn formalarn srtlarna geçirdiler.

GOL KRALI GOMIS, AL HLALDE

Geçen sezonun banda Galatasaraya transfer olan Fransz yldz Bafetimbi Gomis, ligde att 29 gol ile takmnn ve Süper Ligin en golcü oyuncusu olmu ve takmn ampiyonlua tayan isimlerden olmutu. Sar krmzl kulüpte gösterdii performansla kulübün tarihine adn altn harflerle yazdran Gomis, att goller ile de Süper Lig tarihinde en çok gol atan yabanc oyuncu olmay da baarmt.

GIULIANO DA SUUD ARABSTANIN YOLUNU TUTTU

Fenerbahçenin Brezilyal 10 numaras Giuliano da Gomis ile kader orta oldu. Yldz oyuncu, Bafetimbi Gomisin transfer olduu Al Hilalin ampiyonluk yolundaki rakiplerinden Al Nasra transfer olarak kulübünün kasasna ciddi bir miktar girmesini salad. Giuliano, geçen sezon Spor Toto Süper Ligde 14 gol kaydederek, Fenerbahçenin en golcü oyuncusu olmay baarmt. Giuliano att 14 golün yan sra, 5 de asist yapmt.

BEKTATA TALISCA RÜYASI SONA ERD

Beiktan Portekizin Benfica takmndan 2 yllna kiralad Anderson Talisca da Türkiye ile yollarn ayran bir baka yldz oyuncu oldu. Talisca geçen sezon Spor Toto Süper Ligde imza att 14 gol ve 7 asistlik performansyla, takmnn en skorer oyuncusu olmay baarmt. Talisca kiralk sözlemesinin bitmesinin ardndan Beikta ile yollarn ayrarak çin Ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrandenin yolunu tutmutu.

YERLER DOLACAK MI?

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beikta geçen sezon en çok gol üreten oyuncular ile yollarn ayrrken, henüz bu oyuncularn yerlerini doldurabilmi deil. Beikta, Anderson Taliscadan boalan 10 numara görevi için henüz bir hamle yapamazken, Galatasaray ve Fenerbahçenin de Gomis ve Giulianonun yerine kimi alaca büyük merak konusu. 31 Austosta sona erecek transfer döneminde bir hafta süreleri kalan ekipler, transfer çalmalarna tüm hzyla devam ediyor.

Ana Sayfaya Git