3 çocuk annesi bıçaklanarak öldürüldü

HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde 3 çocuk annesi 34 yaşındaki Süheyla Es, evinde uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti. Es'in 15 bıçak darbesiyle öldürüldüğü belirtildi.

Haberler 17.12.2016 - 08:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, dün akam saatlerinde ilçenin Orman Mahallesinde meydana geldi. Ei Vanda olduu belirtilen Süheyla Es, evde yanlz olduu bir srada kimlii belirsiz kii veya kiilerin bçakl saldrsna urad. Vücuduna ald 15 bçak darbesi ile olay yerinde hayatn kaybeden kanlar içerisindeki Esi, iten eve gelen kz fark etti.

BIçAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Att çlk üzerine eve gelen komularnn haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis inceleme yaparken, Esin cesedi se otopsi yaplmak üzere Yüksekova Devlet Hastanesi morguna kaldrld.

Esin, barikatlarn ve hendeklerin kapatlmas için 13 Martta ilan edilen operasyonlarn ve sokaa çkma yasann ardndan ailesi ile birlikte Vana yerletikleri ve bir süre önce 2 kz ile birlikte tekrar Yüksekova Orman Mahallesinde bulunan evlerine döndükleri, ei ve 1 olunun ise Vanda kalmaya devam ettikleri belirtildi. Esi bçakla öldüren saldrgann yakalanmas için polis geni çapl soruturma balatt.

Ana Sayfaya Git