3 haftada üç cinayet!

Avukat, polis ve ev hanımının hayatını kaybettiği olaylardan ikisi çocuklarının gözleri önünde oldu.

Haberler 07.06.2019 - 12:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrda, son 3 pazar gününde de kadn cinayetleri yaand. Avukat, polis ve ev hanmnn hayatn kaybettii olaylardan ikisinde cani kocalar, elerini çocuklarnn gözleri önünde katletti.

Diyarbakrda son Ramazan aynn son 3 haftasnda 3 kadn cinayeti yaand. lk olay 19 Maysta yaand. 19 Mays 2019 Pazar günü çocuklarnn bir etkinliinden dönen avukat Müzeyyen Boylu I., henüz bilinmeyen bir nedenle otomobilin içinde eiyle tartt. Tartma sonras çocuu ve eini otomobilde brakan Müzeyyen Boylu I. araçtan çkarak yürümeye balad. Bu srada aracn park eden doktor ei Mesut I., çocuunun yannda belinden çkard tabancayla eine kurun yadrd. Vücuduna toplam 14 kurun isabet eden Müzeyyen Boylu I. olay yerinde hayatn kaybetti.

Olayn ardndan çocuklarn eve brakan cani koca polis ekiplerine teslim oldu. Cani koca, emniyetteki ilemlerinin ardndan çkarld mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Meslekta olan kz arkadana kurun yadrd

kinci olay da 26 Mays 2019 Pazar günü yaand. ddiaya göre, Muharrem Y. isimli polis, aralarnda gönül ilikisi bulunan Merve Ünal ile sabah saatlerinde tartt. Bir süre sonra tekrar bir araya gelen ikiliden Muharrem Y., belirten çkard tabanca ile meslekta olan kz arkada Merve Ünaln gösüne ate edip öldürdü.

Zanl Muharrem Y., olayn ardndan teslim oldu. Zanl, emniyetteki ilemlerinin ardndan sevk edildii adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

çocuklarnn gözü önünde bçaklad eini yol kenarna brakp kaçt

Üçüncü olay da 2 Haziran 2019 Pazar günü meydana geldi. Yaklak 2 buçuk aydr evde iddetli geçimsizlik yaad örenilen Aygül G. ve Recep G. çifti, Bismil ilçesine giderken yolda tartt. Tartma sonucu aracn yol kenarnda durduran Recep G. eiyle kavga etmeye balad. Olay gören bir kamyon oförü müdahale edince Recep G., ei olduunu ve tartmann kimseyi ilgilendirmediini söyleyerek kamyon oförünün gitmesini istedi. Olay yerinden uzaklaan kamyon oförünün durumu jandarmaya haber vermesi sonucu bölgeye gelen jandarma ekipleri tahlisiz kadnn cesedine ulat. Eiyle tartan Recep G.nin çocuklar önünde ei Aygül G.yi bçaklayarak öldürdüü ve einin cansz bedenini yol kenarna brakp kaçt iddia edildi. Jandarma ekipleri olay yerini inceledikten sonra tahlisiz kadnn cenazesini çnar Devlet Hastanesine kaldrld.

Olayn ardndan yaplan çalmalarda cani koca, Diyarbakrda sakland bir evde yakaland. Recep G. emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edilecek.

Ana Sayfaya Git