3 ödül verildi

Proje, uluslararası Global Business Excellence Awards tarafından verilen "Üstün Topluluk Girişimi" ve "Üstün Eğitim Hizmeti" ile PSM Awards 2020'de "Sosyal Sorumluluk" kategorisinde Altın Ödül'ün sahibi oldu.

Haberler 26.01.2021 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ING Türkiyenin Habitat Dernei, ODTÜ i birlii, lkokul Öretmenleri Salk ve Sosyal Yardm Sand (LKSAN) desteiyle hayata geçirilen Dijital Öretmenler projesi, ulusal ve uluslararas ödüllerle taçlandrld.

ING Türkiyeden yaplan açklamaya göre, proje, uluslararas Global Business Excellence Awards tarafndan verilen Üstün Topluluk Giriimi ve Üstün Eitim Hizmeti ödüllerine layk görüldü.

Öte yandan, Dijital Öretmenler projesi, PSM dergisinin finans, teknoloji ve sigorta sektöründeki teknoloji odakl inovatif projeleri öne çkararak yaratcl tevik etmek amacyla düzenledii PSM Awards 2020de Sosyal Sorumluluk kategorisinde Altn Ödülün sahibi oldu.

DJTAL ÖRETMENLER

Geçen ekim aynda balayan Dijital Öretmenler projesi, öretmenlerin dijital okuryazarlk becerileri edinmeleri ve bu becerileri ilkokulortaokul örencilerine aktarmalar hedefliyor.

Projeye, Türkiyenin 7 bölgesini kapsayacak ekilde 10 ilden 1.000 öretmen katlrken, eitimleri alan öretmenlerin yaklak 30 bin örencinin dijital okuryazarlk becerileri kazanmasna katkda bulunmas amaçlanyor.

Bulunduu topluma kar sorumluluunu yerine getiren bir kurum olma gayretiyle bata finansal okuryazarlk, teknoloji, cinsiyet eitlii, spor ve sanat, eitim ve sürdürülebilir i konularnda toplumsal yatrmlar gerçekletiren ING Türkiye, tüm yatrmlarnda olduu gibi Dijital Öretmenler projesinin de uzun soluklu olmasn hedefliyor.

Ana Sayfaya Git