3 yıldır bitkisel hayatta kalan kadın öldü

ŞANLIURFA’da, bir parkta oyun oynarken elektrik akımına kapılan 13 yaşındaki Berfin Şimşek’i kurtarmak isterken akıma kapılan 40 yaşındaki Zehra Karagöz, 3 yıldır tedavi gördüğü yoğun bakımda yaşam mücadelesini kaybetti.

Haberler 15.08.2017 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

8 Haziran 2014 tarihinde Karaköprü Semtinde bulunan Dou Kent Parknda meydana gelen olayda; iddiaya göre birbirine komu olan Karagöz ile imek ailesinin fertleri birlikte parka gitti. Bir süre sonra, Berfin imek, aydnlatma direi yannda oyun oynarken akma kapld.

3 çocuk annesi Zehra Karagöz çlklarn duyduu komusunun kznn yardmna kotu. Ancak, Karagözde kurtarmak istedii küçük Berfin ile birlikte akma kaplarak yaraland. Akma kaplan Zehra Karagöz ile Berfin imek, olay gören yaknlarnn çard ambulansla Mehmet Akif nan Eitim ve Aratrma Hastanesine götürüldü. Tedaviye alnan Berfin imek bir süre sonra hastaneden taburcu olurken, küçük kz kurtarmaya çalan 40 yandaki Zehra Karagöz ise 3 yl boyunca youn bakm ünitesinde bitkisel hayatta kald. Bu sabah saatlerinde yaam mücadelesini kaybeden Karagözün cenazesi Adli Tp Kurumunda yaplan otopsinin ardndan ailesine teslim edildi.

Ana Sayfaya Git