30 ton esrar!

İl Jandarma Komutanlığı tarafından 2016 yılında düzenenlenen operasyonlarda ele geçirilen 30 ton uyuşturucu, kontrollü olarak imha edildi.

Haberler 22.04.2017 - 08:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valilii tarafndan yaplan yazl açklamada, geçen yl l Jandarma Komutanl sorumluluk bölgesinde düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen ve adli süreci tamamlanan piyasa deeri 150 milyon lira olan 30 ton uyuturucu imha edildii açkland.

30 TON ESRAR MHA EDLD

Açklamada, Diyarbakr l Jandarma Komutanl tarafndan yakalanan ve adli emanet depolarnda mahkeme sonuçlar beklenen uyuturucu maddeler yaklarak imha edilmitir. cra edilen imha faaliyetinde; 2016 yl içerisinde Diyarbakr l Jandarma Komutanl tarafndan sorumluluk sahasnda mevsim artlarna bal kalmakszn icra edilen büyük, orta ve küçük çapl operasyonlar sonucunda ele geçirilen uyuturucu maddeler, adli süreci tamamlanmasn müteakip alnan imha kararna istinaden Lice Kaymakamlnca kurulan heyet tarafndan Cumhuriyet Savcs nezaretinde piyasa deeri yaklak 150 milyon TL olan 30 ton uyuturucu madde yaklarak imha edilmitir. Bölgemizde yaayan vatandalarn huzur ve güvenliinin salanmas ve bölücü terör örgütünün finans kaynaklarnn yok edilmesi maksadyla narko-terörizmle mücadeleye yönelik çalmalara artan bir azim ve kararllkla devam edilmektedir denildi.

Ana Sayfaya Git