İşte Benim Stilim’de Final Var

Acun Ilıcalı’nın TV8’den transfer edip ismini de İşte Benim Stilim olarak değiştirdiği moda yarışma programında final için fanatikleri artık beklemeye geçti. Gündüz kuşağının en çok izlenen ve reyting listelerinde tavan yapanİşte Benim Stilim’de yarın büyük final heyecanı var. Peki Finali kim kazanacak, büyük ödül kimin olacak.

Haberler 03.04.2015 - 00:10 Son Güncelleme : 03.04.2015 - 00:10

EMRE ATE

Gündüz kuann en çok izlenen, en çok merak edilen ve en çok konuulan yarma program te Benim Stilimde 27 Mart akamnda yar final heyecan yaanmt. te Benim Stilim bu akam da ekrana gelecei bölümle final heyecanna sahne olacak.

Güzel Sarn Öykü Serterin sunuculuunu yapt, moda ikonu Ivana Sert, Uurkan Erez, Kemal Doulu, Nur Yerlita, jüri koltuunda oturduu te Benim Stilimde büyük final bu akam ekranlara gelecek. Finale katlacak isimler ise Nazl Hamarat, Zeynep Öztürk, lbige Uzun, Emel Özkzlta, çidem çelik oldu.

Acun Ilcalnn Show Tvden transfer edip ismini deitirdii Bu Tarz Benim artk te Benim Stilim olarak ekranlarmza geliyor. te Benim Stilimde bu akam final heyecan yaanacak ve yarmann fanatikleri imdiden kimin kazanacan tartyor. Final bölümünde konuk jüri koltuunda ise güzellii ve sesiyle büyüleyen ünlü arkc Bengü oturacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır