İşte huzurun resimli kanıtı

Kentte sağlanan huzur ortamında hafta sonunu değerlendiren vatandaşlar, piknik alanlarını doldurdu.

Haberler 09.04.2018 - 09:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda huzur ortamnda hafta sonunu deerlendirmek isteyen vatandalar, piknik alanlarn doldurdu.

PKKya yönelik operasyonlar sayesinde huzur ve güven ortamnda yaamlarn sürdüren Diyarbakrllar, piknik alanlarna adeta akn etti.

Scakln 26 dereceye ulat ehirde merkez Balar ilçesine bal Nevruz Parkna gelen aileler mangal yakt, çocuklar da top oynayp gönüllerince elendi.

te huzurun Diyarbakrdaki resmi

Vatandalardan Nurettin Avar, yapt açklamada, hafta sonu ailesiyle piknik için parka geldiini ve cier kebab piirdiklerini söyledi.

Avar, Gittikçe güzelleiyor memleketimiz. Ailelerin hepsi mutlu. Artk biz de temiz bir hayat yaamak istiyoruz. Olaylardan bktk artk. Ortammz çok güzel. Görüyorsunuz bütün Diyarbakr burada. Bütün piknik alanlar dolu. dedi.

Mevlüde Avar ise Kürtçe yapt konumada, Diyarbakrda huzur ortamnn hakim olduunu söyledi.

Ömer Övet de her hafta sonu piknik yapmaya geldiklerini ifade etti.

Diyarbakrdaki yeil alanlarn artrlmas gerektiini belirten Övet, çocuklarmzla keyifli bir gün geçirmek için geldik buraya. Sabahtan geldik kahvaltmz yaptk imdi de mangal yapyoruz. diye konutu.

- Kentte var olan huzur çok güzel

Sddk Cingöz ise huzur ortamnn önemine iaret ederek, nsanlar ölmesin, herkes karde gibi yaasn. Her zaman güzelini isteriz, kötülükten bir ey çkmaz. Kentte var olan huzur çok güzel. Daha da iyi olmasn istiyoruz. Ortam güzel olduunda her taraf bu ekilde kalabalk olur çünkü insanlar buna hasret. eklinde konutu.

Eyüp çelik de parkta çok güzel bir ortam olduunu belirterek, piknik alanlarnn artrlmas gerektiini kaydetti.

Ana Sayfaya Git