İşte o an!

Aleyna Tilki'nin konserindeki korku ve panik anı kamerada.

Haberler 22.11.2016 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRda bir kafedeki Aleyna Tilkinin konserinde meydana gelen bombal saldr ile ilgili yeni görüntüler ortaya çkt. 16 yandaki arkcy dinlemeye gelenlerin patlama sonras yaadklar panik ve kaçmalar, saniye saniye kameralara yansd. Polis, 13- 14 yandaki 2 üpheliyi aryor.

çkili gazinolarda konser vermesi yasaklanan 16 yandaki arkc Aleyna Tilki, geçen cumartesi gecesi alnan özel izinle Diyarbakr merkez Kayapnar lçesi Diclekent Semti, 75 Metre Yol üzerinde bulan bir kafede sahneye çkt. Aleyna Tilki salondaki platformda ark söyledii srada, içeri el yapm patlayc atld. Patlamayla paniin çkt salonda yaralanan 6 kii kentteki çeitli hastanelere kaldrld. Yarallar, tedavilerinin ardndan taburcu edildi. Saldrnn ardndan Aleyna Tilki konsere son vererek kald otele geçti, dün sabah da kentten ayrld.

SORUTURMA SÜRÜYOR

Polisin, patlamada ihmalin olup olmad ve saldrganlarn yakalanmas amacyla balatt soruturma devam ediyor. Olay yerinden elde edilen patlaycya ait arapnel parçalar ile barut örnekleri kriminal incelemeye alnd. Görgü tanklar ve menajerin saldry gerçekletirdiklerini iddia ettikleri 13-14 yalarndaki iki çocuun yakalanmas çalmas devam ederken, çevredeki güvenlik kameras gvrüntüleri de incelemeye alnd.

HMALLER ARATIRILIYOR

Bu arada patlamayla ilgili yeni görüntüler ortaya çkt. Merkezi Diyarbakrda olan ve uydudan yayn yapan bir kanaln çektii görüntülerde, konser öncesi Aleyna Tilkiyle yaplan röportaj ve patlama anndaki panik görüntüleri var. Muhabirin sorularn yantlayan Aleyna Tilki, Diyarbakr gezme imkan bulamadn ancak, yemeklerine bayldn söylüyor. Türkiyenin dousunu ve batsn gezmek istediini belirten Tilki, Burann yemekleri çok güzel hele tatllar. Konser gelirini ehit ailelerine balayacaz. Bunun içinde çok mutluyuz sonuç olarak hayrl bir i yapyoruz diyor.

Röportajn ardndan sahne alan Aleyna Tilkinin ark söylemeye balamasyla önce birinci patlama ardndan da ikinci patlama anlar kameraya yansyor. Patlama sonras kafedeki izleyicilerin korku ve panik halindeki kaçmalar görülürken, çocuklarn da aileleri tarafndan güçlükle çkarldklar yansyor.

Ana Sayfaya Git