İşte sevgi bu!

DÜNYA sevgililer gününü kutlarken, Batman'lı 11 çocuk annesi 55 yaşındaki Medine Tekin, diyabet hastalığı nedeniyle iki böbreğini kaybeden 40 yıllık eşi 63 yaşındaki Ali Tekin'e bir böbreğini verdi.

Haberler 15.02.2017 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda PTTden emekli Ali Tekinin, diyabet hastal nedeniyle iki böbrei de geçen yl iflas etti. Böbrek nakli bekleyen Ali Tekine bekledii organ ba 40 yllk einden geldi. Baç olan Medine Tekinin bir böbrei, geçen yl Nisan aynda yaplan operasyonla Ali Tekine nakledildi.

BR BACAI DA KESLD

Hastal nedeniyle böbreinin yan sra sol bacan da kaybeden Ali Tekin unlar anlatt:

Geçen yl Nisan aynda stanbulda böbrek nakli oldum. Salma kavutum. Ancak diyabet nedeniyle bir süre önce sol ayam kesildi. imdi de sa ayamda yaralar olutu. Yatalak durumdaym. Eim Medine sayesinde toparlanmaya çalyorum. Bugün sevgililer günü. Her eyden önce yanmdan ayrlmayan ve salm için her türlü fedakarl yapan eime sonsuz teekkür ediyorum. Sevgi fedakarlktr. Eime sevgim her geçen gün artyor. Sürekli gözümün önünde olmasn istiyorum. Eimle artk bir can oldum. OnunLA hiç bir zaman tartmadm, her zaman yannda oldum.

ONUNLA UMREYE GTMEK STYORUM

Medine Tekin ise, einin 40 yl boyunca kendisine ve çocuklarna baktn belirterek, Eimin bize fedakarlklar çok oldu. Emekli oldu. imdi sra bende. Böbrekleri iflas etti, organ banda bulunmak görevimdi. imdi de yatalak durumda. yileirse onunla birlikte umreye gitmek istiyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git