İcratlarımız cevaplarımız

Diyarbakır’ın Bağlar ilçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, tek amaçlarının yıllardan bu yana ihmal edilmiş olan Bağlar ilçesini hak ettiği değere kavuşturmak olduğunu belirterek ilçede asfaltlanmamış bir santim alan kalmayacağını söyledi.

Haberler 29.05.2019 - 01:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ksa bir süre önce göreve gelen ve ilk etapta insana dokunmann en önemli unsur olduunun altn çizen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yaptklar ve yapacaklar çalmalarla Balar halkn hak ettii seviyeye tayacaklarn ifade ederek önümüzdeki günlerde 90 bin metrekare bazalt ta ile kaldrmlarn yenileyeceklerini, asfaltlanmam bir santim alan dahi brakmayacaklarn müjdeledi. Balar bölgesinin arazi bakmndan oldukça zengin olduunu da dikkat çeken Bakan Beyolu kuracaklar seralarla ilçelerinde sebze ve meyvelerin daha ucuza halka ulamas için bir proje yürüttüklerini de aktard.

Balar hak ettii deere kavuacak

u anda 20 bine yakn gda kolisi yardm çalmalarn balattklarn ifade eden Bakan Beyolu unlar kaydetti:

Biz göreve geldiimiz günden bugüne kadar bata mübarek Ramazan ay boyunca muhtaç ailelerimizi tespit ederek gda ve giyecek konusunda kendilerine ulama gayretindeyiz. Hizmet noktasnda Bayramdan sonra ilk iimiz kaldrmlar yeniden revize etmekle balayacaz. Bu anlamda tüm Balarmzn kaldrmlar Diyarbakrmzn mehur bazalt talaryla, engellerimize yol yapmak kaydyla, hiçbir sokak, hiçbir ana caddemizi brakmayacaz. Balarmz hak edecei hizmeti görecek. u anda kaldrm baznda 90 bin metrekare hedefledik ve bunun yannda bozulan tüm yollarmzn da asfaltlarn elden geçireceiz. Sosyal belediyecilik konusunda oldukça iddialyz. Ksmet olursa seneye belediye olarak seracla girmeyi düünüyoruz. Biz balar halkmza ciddi bir seraclk yapp elde edeceimiz mahsulün bizim tanzim sat noktalarmzda Balarda 3-4 yerde maliyetine, kar koymadan maliyeti neyse o ekilde halkmza ve organik sebzeleri halkmza sunacaz inallah.

Alg oluturma giriimleri bouna

çalmalarnn oldukça effaf ve herkese açk olduunu da vurgulayan Bakan Beyolu konumalarna öyle devam etti:

imdiye kadar 2 ihalemiz oldu. Bir tanesi iftar yemekleri ile ilgili ikincisi ise gda yardmlar kolileriyle ilgili olandr. Bunun dnda hiçbir ihalemiz mevcut deil, iddialar ise tamamen spekülatif iddialardr, gerçek ddr ki amaç ypratmaktr. Yaplan bu iki ihalede de normal ihale artlar neyse o artlara uyulup o ekilde yaplmtr. Bütün belediyeler nasl ihale yapmsa biz de o ekilde ihale yaptk. Yaptmz bütün ihaleler kanunlara uygun olup her türlü denetime de açz. Biz açk, effaf yapmz, yaptmz ihaleler ne ekilde yaplm, artnamelerde hepsi mevcuttur ve her ey açktr.

effaf belediyeciliin önünü açacaz

Göreve balamadan önce effaflk ve berraklk noktasnda verdikleri sözün arkasnda olduklarn da hatrlatan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yaptklar bütün ihale ve çalmalarn halka ve basna açk olduunu ifade etti. Bakan Beyolu, Zaten biz ilk gün geldiimizden beri arkadalara demitim bizim yaptmz bütün ihaleler, bütün çalmalarmz halkmza ve basnmza açk olacaktr. Elbette biz o iardayz. O ekil yürüyeceiz ve o ekilde de devam edeceiz. Yaptmz her hizmeti effaf bir ekilde yapacaz. halelerimiz olsun, çalmalarmz olsun, bunlar halk görecek ki takdiri halk versin. çünkü tek takdir mercii halkmzdr diye konutu.

Ana Sayfaya Git