İki aile arasında silahlı kavga: 3 ölü, 1 yaralı

Mersin'in Anamur ilçesinde, husumetli olan komşu alileler arasında çıkan tartışmada silahlı kavgaya dönüştü. Tüfekle vurulan 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Haberler 25.11.2019 - 01:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, ölenden sonra, Anamur merkeze 15 kilometre uzaklktaki Karalarbahi Mahallesinde meydana geldi. Mustafa Nehir (65) ile brahim Nehir (25), bahçelerine satmak için koyduklar sütlerini, aralarnda husumet olan komularnn köpeinin içtiini gördü. Mustafa Nehir, komularnn olu Ali Can çataka (18) tepki gösterdi.

KORKUNç SON

çkan tartma büyüyerek kavgaya dönütü. Ali Can çatakn babas Ali çatak (40) da kavgaya kart. Kavga srasnda kim tarafndan atelendii belli olmayan tüfekten çkan saçmalar, Ali Can çatak, brahim Nehir, Mustafa Nehir ve ismi örenilemeyen kiiye isabet etti. 4 kii kanlar içinde yere ylrken, çevredekilerin ihbar üzerine salk ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ali çatak ise olay yerinden kaçt.

Salk görevlilerince ilk müdahalesi yaplan 4 yaral, hastaneye kaldrld. Tedaviye alnan yarallardan, brahim Nehir, Mustafa Nehir ve Ali Can çatak, doktorlarn tüm çabasna ramen kurtarlamad. Dier yaralnn salk durumunun ciddiyetini koruduu bildirildi.

Ali çatak yakalamak için jandarma ekiplerince çalma balatld.

Ana Sayfaya Git