İnsani yardım

Diyarbakırlı hayırseverler Mehmet ve Esra Cansız çifti, kendi isimlerini taşıyan vakıf aracılığıyla Afrika kıtasındaki farklı ülkelerde toplam 8 su kuyusu yaptırdı.

Haberler 28.06.2019 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrl i adam Mehmet Cansz, kendisinin ve einin ismini tayan vakf kurdu. Organize Sanayi Bölgesindeki kozmetik fabrikas ile onlarca kiiye istihdam kaps olan Cansz çifti, vakflar araclyla nsani Yardm Vakf (HH) Diyarbakr ubesine yardmda bulundu. çiftin yapt yardmlar kapsamnda Afrika ktasndaki farkl ülkelerde 8 su kuyusu açld.

NSAN YARDIM

Konuyla ilgili açklamada bulunan HH Diyarbakr ubesi Bakan Veysi çiçekli, i adam Mehmet Cansz ve ei Esra Canszn yaptklarnn unutulmayacak derecede anlaml olduunu söyledi. çiçekli, Diyarbakrl giriimci i adam Mehmet Cansz ve ei Esra Canszn, çalmalarmza gösterdikleri hassasiyet ve yaptklar yardmlar dolaysyla, HH adna kendilerine samimi duygularmla teekkür ediyorum. Mazlumlarn, yetimlerin, öksüzlerin ve darda kalanlarn ihtiyaçlarn gideren her kim olursa olsun, yüce rabbim katnda mükafatlar çok büyük olacaktr. Yürei sevgiyle dolu bu kadirinas iki insan, Afrikada susuzluk yaayan mazlumlarn feryatlarna kulak verdiler. Allah, hayrlarn yüce katnda kabul buyursun inallah dedi.

HH Diyarbakr ubesi Bakan Veysi çiçekli daha sonra Mehmet ve Esra Cansz çiftine yaptklar yardmlar nedeniyle teekkür plaketi verildi. Ayrca, Afrikada yaplan su kuyularnn fotoraflar, çerçeveletilerek Mehmet ve Esra Cansz çiftine günün hatras olarak hediye edildi.

Ana Sayfaya Git