İtfaiye eğitimi

Bağlar Belediyesi, belediye birimlerinde görev yapan personele yönelik eğitimlere devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İl Afet Acil Durum Müdürlüğü uzmanları tarafından verilen doğal afet eğitimine katılan Bağlar Belediyesi personeli bu kez de itfaiye eğitimine tabi tutuldu.

Haberler 27.02.2020 - 11:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi tfaiye Dairesi Bakanlnda görevli eitim amiri Murat Veysel Tapan tarafndan Balar Belediyesi ek hizmet binas salonunda, Belediye görevlilerine verilen eitimi teorik ve uygulamal olmak üzere iki aamal olarak gerçekletirildi. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun talebi üzerine gerçekleen seminerde yangna ilk müdahale, yangn çeitleri, yangn söndürme metotlar ve hangi yangna nasl ve hangi araçlarla müdahale edilecei gibi konularda detayl bilgiler verilirken, slayt ve videolu gösterimle de kamuoyunda büyük yank uyandran yangnlar ve bu yangnlarda yaplan dorular ile hayati önem tayan yanllar masaya yatrlarak personel bu konuda bilinçlendirildi.

Eitimden sonra mini tatbikat

Eitimin ardnda yangn tatbikat gerçekletirildi. çarpc görüntülerin yaand tatbikat gerçei aratmad. Eitime katlan personeller ve çevredeki vatandalar tatbikat ilgi ile izledi. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, belediye personeline yönelik eitimlerin devam edeceini dile getirerek itfaiye eitimi konusunda saladklar destek nedeniyle Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzeloluna teekkür etti.

Ana Sayfaya Git