Şırnak'taki faciada ölen kardeşlerin yürek burkan hayat hikayesi

ŞIRNAK'ta, önceki gün meydana gelen kömür ocağı faciasında yaşamını yitiren 7 kişi arasındaki Yılmaz ve Mesut Mağrur kardeşlerin, 3 yıl önce aynı bölgedeki başka kömür ocağında meydana gelen göçükte amcaları Sabri Mağrur'u kaybettikleri ortaya çıktı.

Haberler 19.10.2017 - 08:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ylmaz Marurun ei ve 3 çocuunun da 3 yl önce trafik kazasnda öldüü ve madencinin geçen 29 Eylülde yeniden evlendii belirtildi.

rnak merkez 1 nolu kömür ocanda önceki gün meydana gelen göçükte hayatn kaybeden 7 içiden 32 yandaki Ylmaz Marur ve kardei Mesut Marurun cenazeleri, Dicle Mezarlnda gözyalar arasnda yan yana topraa verildi. Marur kardelerin amcalar Sabri Marurun da 3 Eylül 2014te ayn bölgede bulunan baka bir kömür ocanda meydana gelen göçükte yaamn yitirdii ortaya çkt.

KARDELERN DRAMLARI

Madenci kardelerden Ylmaz Marurun hayat hikayesi yürek burktu. Marurun ailesini 3 yl önce trafik kazasnda kaybettii örenildi. Silopi-Cizre karayolunun 7 kilometresinde 24 Kasm 2014te meydana gelen kazada, Marurun kulland otomobilinin TIRla çarpmas sonucu, 28 yandaki ei Elif ile çocuklar 2 yandaki Hilal, 3 yandaki Kinem ve 5 yandaki Ozan Marurun yaamn yitirdii belirtildi. Ylmaz Marurun, ei ve çocuklarnn ölümlerinin ardndan geçen 29 Eylülde yeniden evlendii kaydedildi.

Ylmaz Marurun kardei Mesut Marurun da evli ve 2 çocuk babas olduu, ailesinin geçimini salamak amacyla kömür ocanda çalt örenildi.

Ana Sayfaya Git